Momentul emotionant trait de un tanar la absolvire. Cine a urcat pe scena sa-l imbratiseze dupa ce parintii lui au fost ucisi

Ultima actualizare: 10-06-2015 06:54
gest emotionant

Kazzie Portie a suferit o tragedie chiar inainte de absolvirea liceului – parintii lui au fost ucisi pe motocicleta cu care mergeau de un sofer beat. In ziua in care a urcat pe scena sa-si ridice diploma insa, a avut parte de o surpriza neasteptata.

Politistul care a fost nevoit sa-i dea vestea tragica tanarului a tinut minte ca acesta era ingrijorat de ceremonia de absolvire care urma sa aiba loc peste cateva zile.

Asa ca l-a incurajat sa mearga si i-a spus ca va fi alaturi de el. In ziua ceremoniei, dupa ce tanarul si-a primit diploma, agentul de politie a stat la capatul scenei si l-a imbratisat in locul parintilor lui. Gestul sau impresionant a declansat ropote de aplauze in toata sala.

“Vazandu-l pe ofiterul Ellison acolo a insemnat totul pentru mine. A fost foarte frumos sa vad ca i-a pasat cu adevarat de mine si de familia mea si nu ne-a tratat ca pe un simplu caz”, a spus Kazzie.
Momentul a fost filmat si a facut mii de like-uri pe Facebook.
 

 

 

This was such a special moment. Thank you class of 2015 for making this such a memorable occasion for our family. So...

Posted by Blake Henning on Saturday, May 30, 2015

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO