Moment stânjenitor pentru Melania Trump. Prima Doamnă, huiduită minute în șir de mii de elevi

Ultima actualizare: 27-11-2019 13:40

Prima Doamnă a Statelor Unite a fost protagonista unui moment stânjenitor în timpul unui discurs susținut în fața a mii de elevi, la un summit organizat la Baltimore de fundația actorului Mark Wahlberg.

Potrivit CNN, în momentul în care Melania Trump a fost prezentată de organizatori, tinerii, elevi de gimnaziu sau liceu, au început imediat să o huiduie, strigătele fiind mai puternice decât aplauzele.

Imagini de la eveniment descoperiți în galeria foto

Melania Trump i-a salutat pe cei prezenți la summit-ul dedicat efectelor pe care le are consumul de droguri asupra tinerilor, și a început să vorbească, însă, la un moment dat, s-a oprit tocmai din cauza faptului că huiduielile îi acopereau vorbele. Cu toate acestea, Melania nu a spus decât: "Bună, tuturor", și și-a continuat discursul.

În final, după aproximativ cinci minute, soția lui Donald Trump a părăsit zâmbitoare scena, însoțită de huiduieli, dar și de câteva aplauze.

CNN notează că este pentru prima dată când Melania Trump are parte de un astfel de "tratament", la o apariție fără soțul său, Donald Trump.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO