Modul in care acest politist afgan a incercat sa fuga din teritoriile ocupate de ISIS. Omul a fost ucis cu bestialitate

Ultima actualizare: 28-07-2016 07:26
politist ucis de ISIS

Un politist din provincia Nangarhar, aflata in Afganistan, la granita cu Pakistanul, a incercat sa fuga de jihadisti. Disperat, barbatul a incercat sa se deghizeze in femeie, dar a fost prins si executat de luptatorii ISIS.

In imaginile facute publice de gruparea terorista se vede cum barbatul a fost prins intr-o masina, imbracat cu o rochie rosie inflorata. Omul a fost dus la un centru de detetentie, dar nu se stie cat timp a stat acolo, relateaza Daily Mail.

Barbatul a fost executat in stilul brutal al jihadistilor. Fostul politist a fost dus pana la un pod peste o rapa adanca. Un luptator ISIS, care avea fata acoperita si uniforma militara, l-a impuscat in ceafa, dupa care trupul sau a fost aruncat de pe pod, in hau.

Pozele erau insotite de comentariul: Implementarea Hadd-ului lui Allah fata de un politist dezertor, arestat in Kot, Nangarhar. In legea islamica, Hadd-ul ar fi o pedeapsa data de Allah. Fotografiile sangeroase au aparut dupa atacul sinucigas de sambata, cel mai grav din ultimii 15 ani in Afganistan, in care 80 de oameni si-au pierdut viata. Atentatul a reaprins temerile ca ISIS vrea sa isi extinda teritoriile ocupate.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO