Misiunea dificila a trei politisti francezi, chemati sa ajute sinistratii. Ce s-a intamplat dupa ce s-au urcat intr-o barcuta

Ultima actualizare: 09-06-2016 06:58

Misiune dificila pentru trei politisti francezi, chemati sa dea o mana de ajutor la inundatii.

Acestia au imprumutat o barca, si doua lopeti, pe post de vasla, de la un localnic, si s-au grabit sa vina in ajutorul sinistratilor. Contrar aparentelor, curentul era foarte puternic.

Trei politisti, doua femei si un barbat, s-au urcat in barca pentru ca voiau sa verifice daca n-a mai ramas cineva in casele inundate. Isi incep misunea vaslind usor din lopeti. Fara sa banuiasca, insa, ca dedesubt era un curent destul de puternic.

Barbatul incerca sa opreasca barca, agatandu-se cu amandoua mainile de un stalp, in timp ce o colega pregatea un cablu de ancorare. Dar lucrurile nu erau deloc simple.

Politistul plonjeaza fara voie in apa. Apoi, reuseste cu chiu vai sa se urce in barca. Dar cand toti trei inceraca din nou sa vasleasca, barca se rastoarna. Scena poate parea de cascadorii rasului daca nu s-ar fi petrecut in mijlocul unor inundatii grave, cum n-au mai fost in partea centrala a Frantei de cateva decenii.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO