Michelle Obama: Orice femeie care nu a ales-o pe democrata Hillary Clinton a votat împotriva „propriei voci”


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2017 14:53
Categorie: Stiri externe
Michelle Obama

Fosta primă-doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, consideră că orice femeie care a ales să îl susțină pe candidatul republican Donald Trump, în favoarea democratei Hillary Clinton, la alegerile din 2016, a votat împotriva „propriei voci”.

„Orice femeie care a votat împotriva lui Hillary Clinton a votat împotriva propriei voci. Ce semnifică pentru noi, femeile, dacă ne uităm la cei doi candidați, în calitate de femei, și spunem: <>? Ei bine, pentru mine acest lucru sugerează că nu îți place cine ești. Își place ceea ce ți se spune că ar trebui să îți placă”, a spus Michelle Obama, miercuri, într-o conferință de presă la Boston, informează CNN.

Anterior, în timpul campaniei prezidențiale, Michelle Obama l-a criticat pe Donald Trump, după ce în spațiul public a apărut o filmare care îl portretizează pe Trump ca fiind agresiv cu femeile, din punct de vedere sexual.

„Nu încetez să mă gândesc la asta. M-a afectat într-un fel cum nu anticipam”, a spus fosta primă-doamnă a Statelor Unite.

Cu toate acestea, ea a declarat că își dorește ca Donald Trump să fie un bun președinte, pentru că „aceasta este țara în care trăim”, subliniind că este foarte dificil pentru un șef de stat să își facă treaba, dacă este înconjurat de oameni care habar n-au despre ce vorbesc sau ce fac.

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO