Meci de senzatie la Soci: Vladimir Putin a incaltat patinele si a jucat hochei cu vedete. Reactia din social media. VIDEO

17-05-2015 16:20


putin - getty

Presedintele rus Vladimir Putin si-a pus sambata patinele pentru a disputa la Soci o partida de hochei pe gheata impreuna cu vedete ale hocheiului, unele in activitate, altele care deja s-au retras.

Putin a facut parte din echipa formata din oligarhi, oameni politici si jucatori de hochei de renume mondial care s-au retras din activitatea sportiva, care purtau pe tricou numarul 70, o trimitere la recenta aniversare a victoriei armatei rosii asupra Germaniei naziste in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, scrie Agerpres.

In echipa adversa s-au regasit jucatori de hochei in activitate din liga nationala si inalte oficialitati ale statului, printre care si ministrul apararii, Serghei Soigu.

Potrivit BBC, performanta presedintelui rus pe patine a starnit glume in mediul online, jurnalista sportiva Slava Malamud comentand: "Asta este versiunea ruseasca a unui video dragut cu catelusi".

Un internaut s-a aratat surprins de faptul ca presedintele rus a incris 8 goluri, insinuand ca totul a fost aranjat, "Din senin, superstarul fenomen Vladimir Putin inscrie 8 goluri intr-un meci exhibitionist aranjat", a scris Peter Malcom.

Partida s-a terminat cu 18-6 (9-2 la pauza) pentru echipa lui Putin, seful statului rus marcand opt goluri. De altfel, Putin a fost cel care a deschis scorul, potrivit presei ruse.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO