Mai multe rachete au fost lansate din Liban asupra Israelului

Ultima actualizare: 26-05-2012 18:46

UPDATE: Joi dimineata, cel putin trei rachete lansate din Liban au lovit in apropiere de orasul Nahariya, la cativa kilometri de granita israeliano-libaneza. Pana acum, atacul nu a fost revendicat, dar israelienii au ripostat imediat.


Militantii libanezi au lansat cel putin trei rachete in nordul Israelului. Doi oameni au fost raniti, iar autoritatile i-au avertizat pe localnici sa ramana in apropierea adaposturilor. Armata israeliana a raspuns deschizind focul.

In acest timp, in Gaza ofensiva continua. Imagini furnizate de armata israeliana arata desfasurarea atacurilor care vizeaza depozite de munitie apartinind gruparii Hamas.

Totodata, fortele israeliene au capturat zeci de presupusi militanti palestinieni, care au fost apoi dusi intr-o unitate militara din apropierea granitei Israelului cu Fasia Gaza.

Bombardamentele au fost reluate, de ambele tabere, dupa o scurta incetare a focului care a permis intrarea transporturilor umanitare in Gaza.

Si asta, in timp ce guvernul israelian a salutat o propunere de incetare a focului, venita din partea Egiptului si a Frantei, si chiar a fost de acord sa opreasca si astazi bombardamentele timp de trei ore.

Pana acum razboiul din Gaza a facut 700 de victime.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO