Lovitură pentru Donald Trump. Mai mulți membri ai familiei, acuzați de înșelăciune. ”Profitau de oamenii săraci”

20-05-2020 09:18


Eric Trump, Donald Trump

Un judecător american îl acuză pe președintele Donald Trump împreună cu cei trei copii mai mari ai săi că au practicat o schemă de marketing frauduloasă care a păcălit mai mulți investitori, scrie CNN.

Procesul, inițiat în octombrie 2018 și modificat câteva luni mai târziu, susține că, în schimbul unor plăți „secrete”, Trump și trei dintre copiii săi s-au folosit de fostul reality show TV „Celebrity Uprentice” și alte evenimente promoționale pentru a stimula ACN Opportunity, o companie de marketing și de telecomunicații legată de o organizație non-profit care a folosit brandul lui Trump pentru a profita de oamenii vulnerabili.

Familia Trump mai este acuzată că au profitat de cei săraci și vulnerabili, deoarece oamenii căutau „să se îmbogățească fraudând sistematic persoane marginalizate economic, care cautau să investească în educația lor, sau să își înceapă propria afacere, urmărind visul american”.

Avocatul familiei Trump nu a răspuns imediat la acuzații.
Patru reclamanți anonimi au deschis acest proces, printre care un ingrijitor care lucrează la un azil, un om care lucrează pe cont propriu care a fost cândva fără adăpost și un șofer care livrează alimente.

Pârâții au „indus în eroare” consumatorii în legătură cu succesul probabil al investițiilor lor, mai arată acuzațiile.

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO