Jurnalistul care a aruncat cu pantofii in Bush cere sa fie gratiat!

Ultima actualizare: 04-10-2012 00:24
george bush

UPDATE: Doritorii de suvenire se lupta pentru a pune mana pe condurii zburatori. Un bogatas din Arabia Saudita, al carui nume nu a fost facut public, a oferit...zece milioane de dolari pentru ei.

O alta oferta interesanta a fost facuta de fostul selectioner al nationalei de fotbal a Irakului, Adnan Hamad. Acesta este dispus sa plateasca 100.000 de dolari pentru pantofii care au "decolat" spre capul lui George W. Bush.

De departe cea mai originala propunere a venit de la un egiptean. Nu i-a dat jumatate de imparatie irakianului, dar.. i-a oferit fiica cea mica, studenta la Jurnalism, de sotie.

II pare rau si vrea sa fie liber

Intre timp, jurnalistul irakian a cerut sa fie gratiat, intr-o scrisoare trimisa premierului irakian Nuri al-Maliki.
"Este acum prea tarziu sa regret gestul urat pe care l-am făcut", a precizat in scrisoare jurnalistul irakian Muntazer al-Zaidi.

"Va cer sa ma gratiati", a mentionat el, amintind in scrisoare interviul pe care l-a realizat in 2005 cu premierul irakian, care l-a primit in casa sa spunand: "Intra, este si casa ta".

Nuri Al-Maliki se afla la conferinta de presa alaturi de George W. Bush, cand jurnalistul a aruncat cu pantofii inspre presedintele american.

Al-Zaidi, corespondent al unei televiziuni irakiene din Egipt, risca doi ani de inchisoare pentru insultarea unui lider strain.

Acum si tu "poti sa ii dai papucii" lui George W. Bush!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO