Jihadistii au publicat un set de reguli privind modul in care isi pot viola sclavele. Femeile de care NU au voie sa se atinga


Ultimul update: Vineri 01 Ianuarie 2016 10:55
Data publicarii: Marti 29 Decembrie 2015 12:31
Categorie: Stiri externe
femeie musulmana, refugiata

Teologi ai Statului Islamic au emis un decret extrem de detaliat privind conditiile in care ''proprietarii'' femeilor luate sclave de catre gruparea extremista pot avea relatii sexuale cu ele.

Fatwa (decret religios) se afla printre documentele capturate intr-o cantitate uriasa de catre Fortele americane pentru operatiuni speciale in cursul unui raid impotriva unui inalt oficial al Statului Islamic in Siria in luna mai.

Documentul analzat de Reuters reprezinta unul din multele seturi de reguli pe care organizatia terorista le-a conceput atunci cand a reinterpretat legea islamica dupa bunul plac.

"Fatwa" pentru sclavele sexuale contine 15 puncte si ofera o imagine explicita asupra detinului tragic pe care mii de femei l-au avut dupa ce au fost rapite de jihadisti.

De exemplu, jihadistii nu au voie sa intretina relatii sexuale cu femeile insarcinate sau aflate la menstruatie, iar avorturile sunt interzise. Nu au voie sa se atinga nici de mai multe femei din aceeasi familie:

''Daca proprietarul unei femei captive, care are o fata potrivita pentru acte sexuale, intretine relatii sexuale cu fata, el nu are voie sa aiba relatii sexuale si cu mama ei, care trebuie sa stea departe de el tot timpul. Daca proprietarul intretine raporturi sexuale cu mama fetei, atunci el nu poate avea relatii sexuale si cu fata, care trebuie sa stea departe de el''.

De asemenea, "proprietarii" sclavelor sexuale nu au voie sa violeze doua surori in acelasi timp sau sa le imparta cu alti barbati din familia lor.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO