Imaginea care i-a enervat pe britanici. Fosta iubită a lui Jeffrey Epstein, pe tronul de la Palatul Buckingham

Dată publicare: 05-07-2020 10:10
Dată actualizare: 05-07-2020 10:28


Ghislaine Maxwell si Kevin Spacey

Casa Regală din Marea Britanie este implicată într-un nou scandal legat de Jeffrey Epstein. Presupusa complice a acestuia s-a pozat pe tronul de la Palatul Buckingham alături de celebrul actor Kevin Spacey, scrie CNN.

Poza făcută publică de cotidianul Daily Telegraph ar fi fost realizată în 2002. Ghislaine Maxwell și câștigătorul premiului Oscarar fi fost invitați în sala tronului de Prințul Andrew, un apropiat al lui Jeffrey Epstein. 

Reprezentanții Palatului Buckingham și cei ai Prințului Andrew au refuzat să comenteze momentul.

Ghislaine Maxwell, fiica miliardarului britanic Robert Maxwell, a fost arestată joi și este acuzată de trafic de minore, la aproape un an de la sinuciderea în închisoare a cunoscutului miliardar newyorkez.

În vârstă 58 de ani, fosta iubită a lui Epstein va fi inculpată cu şase capete de acuzare, pentru că l-a ajutat pe Epstein să comită numeroase agresiuni, dintre care unele petrecute cu aproape 20 de ani în urmă.

Și Prințul Andrew, al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a, a fost implicat în acest scandal. Anul trecut, el şi-a apărat prietenia cu Jeffrey Epstein şi a ţinut “să clarifice faptele, pentru a evita apariţia unor noi speculaţii”.

El a explicat că l-a cunoscut pe Jeffrey Epstein în 1999 şi l-a întâlnit apoi ”în mod neregulat şi, probabil, nu mai mult de o dată sau de două ori pe an”, precizând, de asemenea, că a petrecut vacanţe ”în mai multe dintre reşedinţele sale”.

Sursa: M.I.


VIDEO PROTVPLUS.RO