"Go Hard Like Vladimir Putin" Piesa hip hop a doi imigranti africani, inchinata lui Putin, a devenit un hit in Rusia. VIDEO

Ultima actualizare: 28-11-2014 07:05
vladimir putin

Un cantec hip hop, inchinat lui Vladimir Putin si compus de doi imigranti africani, stabiliti in Moscova, a ajuns viral in Rusia, relateaza BBC.

Peste un milion de oameni au ascultat pe Youtube piesa "Go Hard Like Vladimir Putin!". Melodia a devenit un adevarat fenomen pe retelele sociale unde rusii isi urca acum propriile variante ale piesei.

A.M.G., grupul care a lansat hitul anului in Rusia este compus din doi imigranti din Zimbabwe si Kenya. Cei doi tineri de culoare s-au mutat in Volgograd in urma cu 14 ani pentru a studia medicina si au ramas in Rusia.

"Suntem surprinsi ca aceasta melodie a devenit atat de cunoscuta in Rusia. Nu este o ironie la adresa lui Putin, ci un tribut" a marturisit King, unul dintre membrii grupului.

Citeste si: Vladimir Putin, cunoscut practicant de arte martiale, a primit “centura neagra cu 8 dani” de la federatia de Karate Kyokushin

Intrebati ce anume i-a impresionat la Putin, artistii au declarat ca s-au inspirat de la mersul ferm al liderului de la Kremlin pana la modul in care negociaza cu politicienii rusi si isi impune punctul de vedere.

Cei doi cantareti spun ca violenta contra imigrantilor in Rusia apartine trecutului si ca Putin reprezinta un simbol al muncii si al harniciei.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO