GALERIE FOTO. Carambol cu zeci de mașini și camioane pe o autostradă din Cehia

Ultima actualizare: 20-01-2022 21:59

Un carambol cu 36 de mașini a avut loc joi în Cehia. Autostrada D5, în direcția Praga, a fost închisă la kilometrul 33. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

În zona localității Zebrak vizibilitatea era scăzută din cauza ninsorii, iar asfaltul era alunecos. 16 camioane și 20 de autoturisme au fost implicate în carambol, relatează presa din Cehia.

Vedeți mai multe imagini în galeria foto de la finalul articolului.

„A fost o furtună de zăpadă, un zid alb. Nimeni nu putea vedea la pas în față. După părerea mea, cineva nu respectat viteza și apoi mașinile au intrat una în alta”, a declarat un martor.

Autostrada a fost închisă pe sensul de mers către capitala Praga, iar echipele de intervenție vor lucra, cel mai probabil, până târziu în noapte pentru a elibera carosabilul.

Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție.Șase persoane au fost rănite, dintre care două grav. La fața locului a intervenit mai multe ambulanțe, dar și un elicopter de salvare. Victimele au fost transportate la spital și sunt în afara pericolului, au transmis autoritățile.

 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO