Furturi... cu gust. O banda de hoti din SUA s-a specializat in jaful magazinelor de lux: paguba de 45000 de dolari la Channel

Ultima actualizare: 01-12-2014 06:57

Niste hoti cu gusturi scumpe, pasionati de moda, au luat la ochi magazinele de lux din San Francisco. Cel putin doua au fost jefuite in ultimele zile, iar indivizii au plecat cu prada in valoare de cateva sute de mii de dolari.

Desi strada cu pricina e bine pazita si plina de camere de supraveghere, politistii nu au inca niciun suspect.

Pe o strada din San Francisco se afla o multime de magazine de lux precum Prada si Channel. Cel din urma a fost scena unui jaf mai putin obisnuit. Ca sa evite chinul cu incuietorile, hotii au intrat cu masina direct in vitrina, au umplut portbagajul cu accesorii de lux si au plecat. Desi nu lipsesc decat sase posete, paguba e considerabila, pentru ca acestea costau 45.000 de dolari fiecare.

"Strada e in general inchisa intre orele 11 si 18, iar masinile nu au acces. Politia spune ca suspectii au asteptat pana cand bariera a fost ridicata, iar la ora 3.00 dimineata au intrat cu masina si au navalit in magazin", a spus Alecia Reid, corespondent CNN.

Nu e insa prima oara cand un magazin de lux de pe aceasta strada e jefuit. Magazinul Prada a fost pradat de mai multe ori in ultimele saptamani. Intotdeauna, spargerile au fost date in toiul noptii.

Unul dintre hoti a fost filmat de camerele de supravghere, dar asta nu-i ajuta deloc pe politisti.

Magazinele pastreaza discretia in privinta pagubelor, in timp ce politistii asteapta aparitia bunurilor furate pe piata neagra. O geanta atat de scumpa nu poate fi vanduta usor, fara a atrage atentia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO