Filmare cu bodycam-ul unui terorist Hamas care ucide civili. Jurnaliștii au plâns când au văzut imaginile VIDEO

terorist hamas
Daily Mail

Israel arată noi imagini corporale needitate ale crimelor Hamas pentru a dovedi „magnitudinea atrocităților comise”, după ce afirmațiile despre bebeluși decapitați au declanșat „un fenomen asemănător negării Holocaustului”.

 

Imaginile făcute publice luni arată momentul în care doi israelieni au fost împușcați în mașina lor și fac parte dintr-o compilație de 45 de minute despre teroarea declanșată de teroriștii Hamas pe 7 octombrie, scrie Daily Mail.

Clipul a arătat cum bărbatul înarmat cu o pușcă de asalt AK-47 a ordonat unei perechi de israelieni care conduceau încet pe drum să-și oprească mașina.

Fără a-i acorda șoferului o secundă pentru a se conforma, bărbatul înarmat începe imediat să tragă în mașină de la câțiva pași de distanță, iar pasagerii pot fi văzuți ferindu-se de gloanțe, în timp ce mașina trece pe lângă teroriști.

Difuzarea filmării a fost anunțată de purtătorul de cuvânt al guvernului, Eylon Levy, pentru a contracara ceea ce el spune că este un „fenomen asemănător negării Holocaustului”, pe fondul reacțiilor împotriva atacurilor aeriene ale Israelului asupra Fâșiei Gaza.

Citește și
spital gaza
Dialog șocant între teroriști Hamas după explozia de la spitalul din Gaza: "A fost Jihadul Islamic. Ce?! Așa zic ai noștri"
Xi Jinping a făcut cea mai mare restructurare a armatei chineze din ultimul deceniu. Strategia din spatele deciziei sale

Clipul a fost doar o mică parte dintr-o compilație de 45 de minute de imagini needitate pe care oficialii israelieni le-au arătat unui grup de jurnalişti la o bază militară din Tel Aviv.

Înregistrările respective nu vor fi lansate până când toate familiile celor uciși le vor vedea și vor acorda permisiunea, ceea ce înseamnă că este puțin probabil ca întreaga înregistrare să fie văzută vreodată de public.

Dar jurnaliştii care au participat la proiecţie au vorbit despre groaza totală cu care s-au confruntat.

Jurnaliștii care au fost prezenți la proiecție au început să plângă

Compilația a reunit materiale înregistrate de oamenii înarmați ai Hamas pe camere corporale și smartphone-uri, precum și înregistrări ale victimelor lor cu smartphone-uri și camere de bord.

Jurnaliştii care au participat la proiecţie au spus că mulţi spectatori au început să plângă când li s-au prezentat filmările, care includeau înregistrări clare cu civili împuşcaţi, înjunghiaţi, torturaţi şi arşi.

Cadavrele lor au fost apoi aranjate pentru ca toți să le vadă - legate, cu căluși la gură și ciuruite cu găuri de gloanțe și răni de cuțit.

Într-un alt clip, un terorist al Hamas aruncă o grenadă asupra unui tată și a fiului său. Explozia îl ucide pe tatăl, care se aruncă înainte în gazon, în timp ce băiatul este plin de sânge.

Copilul este târât apoi și forțat să stea lângă fratele său, ai cărui ochi sunt o rană însângerată, după ce a fost supus unei torturi îngrozitoare.

Unul dintre băieți suspină „De ce sunt în viață?”, în timp ce teroriştii stau deasupra trupului tatălui său.

O altă filmare arată soldați israelieni decapitați întinși pe străzi, în timp ce un contingent de femei soldat au fost incapacitate de o grenadă, înainte de a fi împușcate de aproape.

”Oamenii pun la îndoială atrocitățile, care au fost de fapt înregistrate pentru a glorifica această violență” 

Jurnaliştii au mai spus că au fost martori la scene de panică, teroare şi devastare la festivalul de muzică Nova, unde au fost sacrificaţi peste 250 de civili.

IDF a colectat imagini de la camerele corporale realizate de echipele morții Hamas, în timp ce aceștia răvășeau comunitățile din sudul Israelului, măcelărind pe toți cei aflați în cale”, a spus Levy.

Nu pot să cred că spun asta. În timp ce lucrăm pentru a învinge organizația teroristă, asistăm la un fenomen asemănător negării Holocaustului care evoluează în timp real, pe măsură ce oamenii pun la îndoială amploarea atrocităților comise de Hamas împotriva noastră, care de fapt au fost înregistrate pentru a glorifica această violență”.

Declarația lui Levy vine ca parte a răspunsului Israelului la reacția împotriva bombardării necontenite asupra Fâșiei Gaza, despre care se crede că a ucis peste 5.000 de palestinieni din 7 octombrie.

 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
Citește și...
Cine finanțează Hamas. Gruparea teroristă are un buget de război de 450 de milioane de dolari
Cine finanțează Hamas. Gruparea teroristă are un buget de război de 450 de milioane de dolari

Hamas are un buget operațional de circa 450 de milioane de dolari, bani care provin dintr-o rețea complexă de investiții, organizații caritabile false, tranzacții cu criptomonede și sprijin internațional.

 

Dialog șocant între teroriști Hamas după explozia de la spitalul din Gaza:
Dialog șocant între teroriști Hamas după explozia de la spitalul din Gaza: "A fost Jihadul Islamic. Ce?! Așa zic ai noștri"

Tensiunea a atins cote maxime în Orientul Mijlociu, după ce în curtea unui spital din orașul Gaza a avut loc o explozie puternică, iar organizația teroristă Hamas, a arătat către Israel.

Executate fără milă. Momentul în care mai multe femei din armata israeliană sunt masacrate de teroriști Hamas. VIDEO
Executate fără milă. Momentul în care mai multe femei din armata israeliană sunt masacrate de teroriști Hamas. VIDEO

Teroriști Hamas au intrat într-un complex israelian și au ucis cu brutalitate mai multe femei din armata israeliană, în timp ce ele ascundeau în spatele unui birou, scrie Daily Mail.  

Cum încearcă Hamas să scape de furia israeliană. Teroriștii și-au instalat birourile în clădirile civile.
Cum încearcă Hamas să scape de furia israeliană. Teroriștii și-au instalat birourile în clădirile civile. "Atât sunt de lași"

La aproape patru zile după atacul Hamas asupra Israelului, luptele în zonă s-au intensificat. Israelul a reușit să elimine mai mulți teroriști, precum și oficiali de rang înalt ai Hamas.

1.500 de teroriști au fost uciși pe teritoriul Israelului.
1.500 de teroriști au fost uciși pe teritoriul Israelului. "Hamas va înțelege că a făcut o greșeală de proporții"

La trei zile de la atacul sângeros al Hamas, Israelul a reușit să-și securizeze granița cu Gaza. Armata anunță că a ucis peste 1.500 de teroriști care se aflau pe teritoriul israelian.

Recomandări
Bilanț dezastruos pentru Rusia. Oficialii britanici estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți în Ucraina
Bilanț dezastruos pentru Rusia. Oficialii britanici estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți în Ucraina

Marea Britanie estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți și peste 10.000 de vehicule blindate rusești au fost distruse în războiul din Ucraina, până acum.

Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu:
Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu: "S-a terminat cu poveştile"

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Ea a fost însoțită la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM) de mai mulți lideri PSD, în frunte cu președintele partidului, Marcel Ciolacu.