Parintii tinerei de 20 de ani, ucisa in Italia, stiau ca aceasta este in Cluj. "Sotul ei a luat-o. Cred ca era proxenet"

Dată publicare: 24-05-2016 12:01
Dată actualizare: 27-05-2016 07:11


O romanca de 20 de ani, din Arges, a fost ucisa in Italia, iar anchetatorii cred ca au de-a face cu un criminal in serie. In urma cu cinci luni, o alta romanca a fost omorata intr-un mod asemanator, in acelasi oras, Salerno.

Romancele s-ar fi prostituat, sustin politistii italieni, care iau in calcul si o razbunare a proxenetilor din zona, furiosi ca-si pierdeau clientii.

Mariana Szekeres locuia de putin timp in Salerno, impreuna cu sotul ei cu 14 ani mai in varsta si cu doi prieteni de-ai lui. Cunoscutii ii anuntasera disparitia pe 1 mai. Trupul tinerei de 20 de ani a fost gasit acum cateva zile, la marginea orasului. Fusese decapitata si abandonata fara haine, pe un camp, spun criminalistii. Anchetatorii italieni sustin ca Mariana era prostituata. Acasa, in Arges, familia ei stia ca fata s-ar fi mutat in Cluj dupa casatorie.

Mihaela Tudor, mama Marianei: "El nu prea o lasa sa vorbeasca cu noi. Eu nu am stiut niciodata ce face ea in Italia. A fost o fata cuminte, i-am luat de toate. A fortat-o el sa se prostitueze. Ea spunea ca e in Cluj, ca e bine."

Radu Tudor, tatal Marianei: "Noi ne-am imprumutat la banca sa ii luam ei masina, sa faca facultatea. Baiatul asta a luat-o de langa noi si a dus-o in Italia. Eu cred ca el era proxenet, cu asta se ocupa, si a pus-o sa se prostitueze acolo."

Raluca Danciu, sora Marianei: "Sotul ei ne-a povestit ca intr-o seara a plecat ea sa bea un suc cu fetele si a fost urcata intr-o masina si dusa cine stie unde."

Cazul Marianei seamana izbitor cu cel al Alinei Roxana Rapa, o romanca din Galati, de 34 de ani, si ea prostituata, ucisa de Anul Nou, intr-un mod similar, tot in Salerno. Politistii cred ca au de a face cu un criminal in serie. Ambele victime au fost decapitate si dezbracate si posibil violate inainte. Anchetatorii analizeaza acum probele ADN. Ei iau in calcul si posibilitatea ca proxenetii din zona sa le fi executat pe romance pentru ca le luau clientii.

Edmondo Cirelli, deputat: "Prezenta strainilor, a tinerilor delicventi la periferia orasului Salerno face din orasul nostru unul periculos si criminalitatea in provincie a crescut."

Potrivit presei italiene, doi albanezi, doi marocani si o prostituata italianca au fost pana acum audiati in cazul mortii romancei din Arges.


VIDEO PROTVPLUS.RO