Donald Trump nu va putea folosi Biroul Oval un an din mandatul sau. Ce legatura are Barack Obama

17-11-2016 18:20

trump obama

Donald Trump s-ar putea sa fie nevoit sa caute un alt loc de unde sa lucreze, dupa ce Biroul Oval ar urma sa intre in renovari.

Conform New York Post, Barack Obama nu vrea sa isi mai incarce agenda si cu acesta aspect, asa ca a lasat problema renovarii Biroului Oval pentru administratia lui Trump. Asta inseamna ca Donald Trump ar putea sa lucreze in Biroul Oval de la Casa Alba abia dupa un an.

"Din cate am inteles eu, in primul an din mandatul sau, presedintele Trump nu va avea la dispozitie Biroul Oval. Presedintele Barack Obama trebuia sa le spuna Serviciilor Secrete, care doresc sa renoveze de la zero Biroul Oval pentru a spori masurile de securitate, sa o faca in ultimul sau an. Dar nu a facut-o, a lasat-o pentru urmatorul care va prelua mandatul. Si renovareaa inseamna chiar daramarea unor pereti si reconstruirea lor pentru a avea si geamuri antiglont cat mai rapid" a spus Karl Rove, consultant al presedintelui George W. Bush.

Conform lui Rove, Trump ar putea petrece un sfert din mandatul sau conducand SUA din cladirea de birouri Eisenhower Executive Office Building, care se afla aproape de Casa Alba, cunoscut si ca locul unde Nixon a fost protagonistul unora dintre inregistrarile celebre care l-au incriminat in scandalul "Watergate".

Decizia de a nu renova Biroul oval vine ca o surpriza totusi, tinand cont ca Obama a facut asta deja in 2010. Insa, de aceasta data este vorba de masuri de securitate sporite

Sursa: New York Post


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Neti Sandu, previziuni pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte

20:05
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Infecția cu SARS-COV 2 și medicația anti-coagulantă

02:55
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26