Detaliul din aceasta poza pentru care un model a fost dur criticat. Cum a aparut in fata taberelor de refugiati din Liban

Ultima actualizare: 14-06-2015 06:49
ruj

Modelul si autoarea Tara Moss, care este ambasador onorific UNICEF, a reusit sa atraga un val de critici dure, dupa ce a a aparut machiata, aranjata si data cu un ruj rosu puternic intr-o tabara de refugiati sirieni din Liban.

Tara Moss a publicat pe contul ei de Facebook mai multe imagini din taberele de refugiati din Liban, insa reactiile au fost invers decat se astepta. 

 

I have seen so much suffering and injustice here, but also hope, determination and love. Children are children...

Posted by Tara Moss on Wednesday, June 3, 2015

O parte dintre cei care o urmaresc au criticat-o pentru faptul ca a fost total nepotrivit gestul ei de a se aranja si machia ca pentru un eveniment monden, cand ea facea un gest umanitar si vizita niste refugiati care traiesc in conditii groaznice.

Moss a reactionat pe Facebook si le-a raspuns criticilor sai ca "sunt interesati doar de aspectul superficial" nu si de cauza in care s-a implicat.


"Sunt cativa oameni care m-au criticat ca mi-am dat cu ruj pe buze cand am fost in vizita la taberele de refugiati. Multi au vazut imaginile cu copiii care traiesc in conditii groaznice si li s-a parut nepotrivit ca eu aveam buzele date cu ruj rosu aprins. In primul rand, orice ambasador UNICEF care merge in aceste tabere este instruit si primeste instructiuni despre ce sa faca, cum sa se poarte. In al doilea rand, oricine a fost aici stie cat taberele astea nu sunt un platou de la Hollywood, ci viata reala, cu oameni reali, aflati in suferinta. Si voluntarii care sunt zi de zi aici au bijuterii, fetele sunt machiate discret si poarta haine normale. Ma machiez pentru mine, cand mi-e greu, ma dau cu ruj, trag aer in piept si ma adun. Si copiilor le-a placut" a scris aceasta pe pagina ei de Facebook.

 

I have been giving polio vaccinations to Syrian refugee children here in the camps in Lebanon, some of them just little...

Posted by Tara Moss on Wednesday, June 3, 2015

 Vedeta australiana a publicat imagini emotionante cu copii din taberele de refugiati, in timp ce le administra vaccinuri. Dar, utilizatorii de pe internet au fost revoltati de cum a ales sa vina in fata lor.

 Tara Moss, in varsta de 41 de ani, este fost model, scriitoare si actual ambasador UNICEF pentru drepturile copiilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO