Descoperirea unui tată după ce a primit cadou de la fiica lui un test ADN

Ultima actualizare: 09-08-2019 14:29
Joseph, Rebecca și Jennifer Cartellone
Facebook.com

Un bărbat din Statele Unite a descoperit cu stupoare că fiica lui nu este copilul său biologic după ce chiar aceasta i-a făcut cadou un test ADN de Crăciun.

Kiturile de teste ADN au devenit din ce în ce mai populare, mii de americani au apelat la ele prin intermediul a diverse site-uri si platforme, curioși să afle rezultatele.

A fost și cazul lui Rebeccăi Cartellone, de 24 de ani, care a cumpărat un astfel de test  - cadou de Crăciun pentru tatăl ei, relatează Mirror

Joseph Cartellon a descoperit cu stupoare că nu este tatăl biologic al Rebeccăi. Joseph și soția lui, Jennifer, au apelat în anii 90 la o clinică de fertilizare in vitro pentru a o concepe pe fiica lor.

Acum sunt deciși să dea clinica în judecată pentru că susțin ei au folosit materialul genetic al altui bărbat pentru a dezvolta embrionul care i-a fost implantat lui Jennifer. Bărbatul din Ohio chiar suspectează că unul dintre doctorii de la clinică a folosit propria spermă.

Ca să fie sigur Joseph a mai făcut separat un al doilea test ADN cu aceleași rezultate. ”Uimirea mea s-a transformat repede în șoc apoi în furie că s-a petrecut așa ceva” a povestit bărbatul, hotărât să dea în judecată clinica din Ohio pentru neglijență și încălcarea contractului.

Clinicile de fertilizare din acest stat american nu trebuie să aibă o acreditare.

”Nu mi-am imaginat niciodată că un cadou primit de Crăciun va scoate la iveală un astfel de abuz. Pentru fiica noastră este cel mai greu” a povestit Joseph.

Cuplul și-a angajat avocați care au stabilit o listă cu 5 bărbați în căutarea tatălui biologic. Printre ei se află și un medic al clinicii. Daunele cerute în instanță nu a fost dezvăluite. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO