In timp ce Titanicul din Italia se scufunda, capitanul era ocupat cu o moldoveanca. VIDEO si FOTO

×
Codul embed a fost copiat

Capitanul lua masa in compania unei blonde, care este basarabeanca, in momentul in care pachebotul Costa Concordia s-a lovit de stanci.

Detalii despre moldoveanca care se afla pe nava naufragiata Costa Concordia au aparut in presa italiana.

Tanara, care sustine ca facea parte din echipajul vasului, nu era inscrisa pe listele cu persoanele care se aflau la bord. Pe langa aceasta, Domnica Cemortan nu avea un contract de munca incheiat cu compania care deservea vasul si se afla in camera de comanda impreuna cu capitanul Francesco Schettino in momentul cand acesta a indreptat vasul spre stanci, scrie ziarul italian Corriere della Sera.

 Jurnalistii italieni isi pun un sir de intrebari vizavi de "fata misterioasa" care s-ar fi aflat la bordul navei ilegal. Acestia se intreaba ce cauta fata pe vas, fara a fi inscrisa pe liste si fara contract de munca, fiind cazata impreuna cu membrii echipajului.

Citește și
Costa Concordia
Numarul mortilor de pe "Titanicul din 2012" a ajuns la 6. 15 persoane sunt in continuare disparute
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Martori au declarat ca moldoveanca se afla pe punte impreuna cu capitanul in momentul loviturii, iar presa se intreaba daca femeia ar fi putut avea vreo legatura cu incidentul.

 Comandantul a recunoscut in timpul audierilor ca era cu moldoveanca. Iar unele publicatii italiene scriu ca blonda lua cina cu capitanul.

Solicitata de ProTV Chisinau, Domnica a refuzat sa comenteze toate aceste aspecte. Intr-un interviu anterior, insa, Domnica a vorbit cu multa "compasiune" despre capitanul vasului, Francesco Schettino, care dupa cum spune ea, este unul dintre cei mai buni, daca nu chiar cel mai bun din Italia.

 Domnica Cemortan a implinit recent 25 de ani si a declarat intr-un interviu anterior ca era angajata a unei companii care deservea vasul si ca era in vacanta, dar a decis sa mearga din nou pe nava, ca sa-si sarbatoreasca ziua de nastere cu colegii.

Intre timp, procurorii contesta decizia judecatorului de a-l plasa pe capitanul Schettino doar in arest la domiciliu. Cel mai detestat persoanj din italia a devenit acum tinta ironiilor pe toate meridianele.

De la "lupul de mare" invidiat, caruia i s-a dat pe mana un falnic pachebot, a ajuns "capitanul calamitate", lasul sau "fricosul marilor". Mai ales dupa celebra de acum convorbire cu un ofiter de la paza de coasta.

Comandantul Pazei de Coasta: "Du-te inapoi, intoarce-te pe vas si spunem cati oameni mai sunt acolo".

Capitanul Schettino: "Dar stiti ca e intuneric si nu se vede nimic!"

Comandant: "Si ce vrei, sa te duci acasa? E intuneric si vrei acasa?"

Dar cum ar indrazni acum sa mai iasa din casa, cand a ajuns cel mai detestat om din Italia?

Un filmulet taiwanez de animatie ni-l arata cum a abandonat Costa Concordia, in contrast cu capitanul de pe Titanic care a ramas pe vaporul care se scufunda.

Vecinii lui Schettino din micul orasel unde e tinut in arest la domiciliu, ii tin partea capitanului a carui cariera a naufragiat odata cu nava Costa Concordia.

Pe de alta parte, scafandrii au reluat exploarea epavei pe jumatate scufundate. Odata cea ajung in interior, insa, misiunea lor este extrem de dificila, pentru ca totul e cu susul in jos si diverse obiecte rasturnate in devalmasie blocheaza toate coridoarele.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
"Vada a bordo, Cazzo!" Ce i-a spus comandantul Pazei de Coasta capitanului care a fugit cu taxiul

Vesti proaste pentru familiile celor disparuti in naufragiul de acum cinci zile, din largul Toscanei. Echipele de salvare din Italia au renuntat la cautarea supravietuitorilor.

Numarul mortilor de pe
Numarul mortilor de pe "Titanicul din 2012" a ajuns la 6. 15 persoane sunt in continuare disparute

Echipele de salvare au gasit luni dimineata cadavrul unui barbat pe epava navei Costa Concordia, ridicand la sase morti bilantul naufragiului acestui pachebot de croaziera in apropiere de insula italiana Giglio, a anuntat agentia ANSA, citata de AFP.

Recomandări
FMI: Riscul de recesiune a economiei mondiale este minim, în ciuda incertitudinilor geopolitice
FMI: Riscul de recesiune a economiei mondiale este minim, în ciuda incertitudinilor geopolitice

Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică, relatează CNBC.

Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat
Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat

O explozie puternică a transformat miercuri noapte într-o ruină o clădire pentru nefamiliști din Craiova. O femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după ce o parte din primul etaj s-a prăbușit.

WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche
WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche

După şase luni de conflict împotriva Hamas, publicul israelian este profund divizat în ceea ce priveşte modul în care se poate câştiga războiul din Fâşia Gaza.