In timp ce Titanicul din Italia se scufunda, capitanul era ocupat cu o moldoveanca. VIDEO si FOTO

Ultima actualizare: 06-11-2012 16:31

Capitanul lua masa in compania unei blonde, care este basarabeanca, in momentul in care pachebotul Costa Concordia s-a lovit de stanci.

Detalii despre moldoveanca care se afla pe nava naufragiata Costa Concordia au aparut in presa italiana.

Tanara, care sustine ca facea parte din echipajul vasului, nu era inscrisa pe listele cu persoanele care se aflau la bord. Pe langa aceasta, Domnica Cemortan nu avea un contract de munca incheiat cu compania care deservea vasul si se afla in camera de comanda impreuna cu capitanul Francesco Schettino in momentul cand acesta a indreptat vasul spre stanci, scrie ziarul italian Corriere della Sera.

 Jurnalistii italieni isi pun un sir de intrebari vizavi de "fata misterioasa" care s-ar fi aflat la bordul navei ilegal. Acestia se intreaba ce cauta fata pe vas, fara a fi inscrisa pe liste si fara contract de munca, fiind cazata impreuna cu membrii echipajului.

Martori au declarat ca moldoveanca se afla pe punte impreuna cu capitanul in momentul loviturii, iar presa se intreaba daca femeia ar fi putut avea vreo legatura cu incidentul.

 Comandantul a recunoscut in timpul audierilor ca era cu moldoveanca. Iar unele publicatii italiene scriu ca blonda lua cina cu capitanul.

Solicitata de ProTV Chisinau, Domnica a refuzat sa comenteze toate aceste aspecte. Intr-un interviu anterior, insa, Domnica a vorbit cu multa "compasiune" despre capitanul vasului, Francesco Schettino, care dupa cum spune ea, este unul dintre cei mai buni, daca nu chiar cel mai bun din Italia.

 Domnica Cemortan a implinit recent 25 de ani si a declarat intr-un interviu anterior ca era angajata a unei companii care deservea vasul si ca era in vacanta, dar a decis sa mearga din nou pe nava, ca sa-si sarbatoreasca ziua de nastere cu colegii.

Intre timp, procurorii contesta decizia judecatorului de a-l plasa pe capitanul Schettino doar in arest la domiciliu. Cel mai detestat persoanj din italia a devenit acum tinta ironiilor pe toate meridianele.

De la "lupul de mare" invidiat, caruia i s-a dat pe mana un falnic pachebot, a ajuns "capitanul calamitate", lasul sau "fricosul marilor". Mai ales dupa celebra de acum convorbire cu un ofiter de la paza de coasta.

Comandantul Pazei de Coasta: "Du-te inapoi, intoarce-te pe vas si spunem cati oameni mai sunt acolo".

Capitanul Schettino: "Dar stiti ca e intuneric si nu se vede nimic!"

Comandant: "Si ce vrei, sa te duci acasa? E intuneric si vrei acasa?"

Dar cum ar indrazni acum sa mai iasa din casa, cand a ajuns cel mai detestat om din Italia?

Un filmulet taiwanez de animatie ni-l arata cum a abandonat Costa Concordia, in contrast cu capitanul de pe Titanic care a ramas pe vaporul care se scufunda.

Vecinii lui Schettino din micul orasel unde e tinut in arest la domiciliu, ii tin partea capitanului a carui cariera a naufragiat odata cu nava Costa Concordia.

Pe de alta parte, scafandrii au reluat exploarea epavei pe jumatate scufundate. Odata cea ajung in interior, insa, misiunea lor este extrem de dificila, pentru ca totul e cu susul in jos si diverse obiecte rasturnate in devalmasie blocheaza toate coridoarele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!