Trei reprezentante ale Congresului American, surprinse jucându-se pe telefon în timpul discursului lui Trump

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
donald trump
Getty

Trei reprezentante din Congresul American au fost surprinse butonând telefoanele în timpul discursului despre Starea Națiunii, susținut de președintele american Donald Trump, marți seară.

Brenda Lawrence, reprezentantă a statului Michigan în Congresului American, s-a jucat pe telefonul ei Candy Crush, în timp ce Trump vorbea despre revigorarea poziției comerciale pe piața internațională a Americii.

Bonnie Watson Coleman, reprezentant din New Jersey, a fost surprinsă în timp ce își verifica comentariile de pe Twitter, la fel, în timp ce președintele vorbea.

Nici reprezentantul statului Ohio, Joyce Beatty, nu s-a lăsat mai prejos și a decis să citească un comunicat de presă, probabil plictisită de discursul celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

donald trump

Putătorul de cuvânt al lui Joyce Beatty a precizat pentru Daily Mail că aceasta citise discursul președintelui în întregime deja cu o oră înainte, deoarece toți membrii Congresului primiseră discursul despre Starea Națiunii, în timp ce celelalte două doamne nu au dorit să comenteze despre acest subiect.

În faţa celor două Camere ale Congresului reunite în şedinţă solemnă, preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a susținut, marţi seară, primul său discurs despre Starea Națiunii de la învestirea în funcție.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO