Cultul crestin care promoveaza intoleranta si ura fata de alte rase si religii. SUA, in alerta

Ultima actualizare: 07-11-2012 23:15
Westboro Baptist Church, proteste

Presedintele american Barack Obama a semnat recent o noua lege, menita sa interzica protestele ofensatoare ale unui cult protestant, care au facut un adevarat crez din promovarea urii si intolerantei.

Westboro Baptist Church isi are sediul in Topeka, Kansas si este condusa de Fred Phelps.

Desi nu are mai mult de 40 de membri, aceasta secta, care se declara “independent baptista”, a starnit reactii dure din partea guvernului american.

O noua lege, semnata de Barack Obama, le va interzice acestora sa mai protesteze in timpul inmormantarilor. Cei care incalca noua regula risca o amenda de 50.000 de dolari.

Ei pot sa manifesteze in continuare, dar intr-un cadru organizat, fara sa provoace suferinta familiilor care au pierdut pe cineva drag.

Secta facuse o regula din organizarea unor proteste la funeraliile unor ofiteri sau soldati care au murit servindu-si tara.

Cultul promoveaza intoleranta fata de alte rase sau religii, dar condamna si homosexualitatea, pe care o considera un pacat capital.

Lesne de inteles de ce il numeste pe presedintele Obama “antihristul sangeros” si a facut din el una din principale tinte ale campaniei pe care o duce: Barack Obama este de culoare, tatal sau era musulman, el sustine casatoriile intre homosexuali si sprijina politica statului Israel.

Programul protestelor este afisat pe site-ul cultului si, din anul 1991 pana acum, conducerea bisericii sustine ca a organizat peste 41.000 de asemenea manifestari. Actele lor sunt justificate prin citate din Biblie, care sustin, in opinia lor, asemenea campanii pline de ura. Citatele pot fi regasite pe site-ul sectei: www.godhatesfags.com.

O alta tina prefarata a gruparii, pe langa musulmani si evrei, sunt persoanele care au murit de SIDA sau victimele crimelor provocate de orientarea sexuala.

Considerand ca sunt singurii care interpreteaza corect Cuvantul lui Dumnezeu, membrii sectei detesta orice alta religie, chiar si cultele crestine, care, sustin ei, “il venereaza pe Satana”.

Ultimul lor gest de intoleranta, care a starnit revolta tuturor, mai ales pentru ca a fost promovat pe Internet, a vizat atacul armat de la un templul Indian din Wisconsin, unde sase oameni si-au pierdut viata.

Membrii bisericii se declarau incantati ca un neo-nazist a ucis mai multi "necredinciosi".

Reactiile unei biserici crestine, dupa atacul armat de la templul sikh din Wisconsin

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO