Crima infioratoare din cauza unui "conflict personal": 11 membri ai unei familii, dintre care doi copii, au fost impuscati

Ultima actualizare: 14-06-2016 00:07
politia mexic

Unsprezece membri ai unei familii, dintre care doi minori, au fost impuscati mortal de barbati inarmati intr-o zona montana din statul Puebla, in centrul Mexicului, in urma unui 'conflict personal', au informat vineri autoritatile, citat de AFP.

Victimele - cinci femei, patru barbati si doua fete - au fost ucise in localitatea El Mirador, la circa 300 de km de Ciudad de Mexico, aproape de statul Oaxaca.

"Alte doua minore grav ranite au fost transportate la un spital din regiune", a declarat pentru AFP Vicente Lopez de la Vega, primarul din Coxcatlan, scrie Agerpres.

Potrivit autoritatilor, martorii au reusit sa identifice doi agresori. Unul dintre ei ar fi violat in urma cu noua ani una dintre femeile asasinate, cu care ar fi avut un copil.

Partenerul actual al acestei femei, care a fost de asemenea ucis, a fost atacat cu arma alba in timpul acestei drame si prezenta mai multe rani decat celelalte victime, potrivit autoritatilor.

Cei doi agresori se ascund in prezent intr-o zona montana situata intre statele Puebla si Oaxaca, unde sunt cautati de catre politie.

"Atacatorii au venit pe jos la locul unde se afla familia si au deschis focul", au precizat autoritatile judiciare din statul Puebla.

Victimele ar fi fost atacate in interiorul unei locuinte, conform unei surse din cadrul autoritatilor locale, insa media au indicat ca trupurile neinsufletite au fost descoperite in diferite locuri.

Regiunea Puebla nu este cea mai afectata de violentele legate de traficul de droguri din Mexic, chiar daca recent au avut loc mai multe crime, printre care si linsaje.

In martie, intr-o zona rurala din acest stat, in cuve umplute cu acid au fost gasite resturi umane.

La sfarsitul lunii mai, patru persoane au fost ucise in timpul unei reglari de conturi intre grupuri criminale care fura din conductele petroliere din regiune.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO