Copiii victimelor de la 9/11 transmit francezilor un mesaj puternic. "Teroristilor le e mai frica decat va este voua" VIDEO

Dată publicare: 30-11-2015 12:25
Dată actualizare: 03-12-2015 00:06


Paris

Copiii victimelor din 11 septembrie 2001 au transmis un mesaj emotionant familiilor care au pierdut pe cineva in atentatele de la Paris, din 13 noiembrie.

In 2001, in urma atacurilor teroriste de la World Trade Center si Pentagon, aproape 3000 de copii s-au confruntat cu o situatie ingrozitoare: unii si-au pierdut un parinte, in timp ce altii i-au pierdut pe amandoi.

Multi dintre acesti copii aveau varste fragede, de 8 sau 9 ani. La 14 ani de la atentatele teroriste care au zdruncinat America pentru totdeauna, acesti tineri si-au adunat fortele pentru a le transmite un mesaj de solidarite familiile victimelor din Paris.

Astfel, cativa dintre acesti copii, Terrease Aiken, care avea 8 ani cand s-au petrecut evenimentele de la 11 septembrie 2001, Juliette Candela, care avea 6 ani, Joseph Palombo care avea 12 ani si Francesco Picerno, care avea 9 ani, au realizat un clip cu mesajele de incurajare.

"Oamenii din Paris trebuie sa continue sa impartaseasca iubire, nu trebuie sa va feriti sa va traiti vietile. Nu trebuie sa va fie frica niciodata de teroristi pentru ca teroristilor le e mai multa frica decat va este voua. Nimeni nu isi poate imagina prin ce treceti voi si emotiile pe care le simtiti. Dar nu vreti sa va traiti vietile cu ura. Acum, ca stim cum arata ura si durerea, depinde de noi cum alegem sa ne traim vietile, dar nu trebuie sa mai adunam ura in suflet. Cred ca cel mai bun atac impotriva teroristilor este sa zambiti larg si sa le aratati ca iubiti viata" a fost mesajul de solidaritate transmis de tinerii americani pentru francezi.

In urma atentatelor teroriste din Paris, ce au avut loc in noaptea de 13 noiembrie, 130 de persoane au murit si alte 300 de persoane au fost ranite.

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO