CEO-ul unei companii din publicitate a fost concediat in urma acuzatiilor ca si-ar fi batut iubita. Cum se apara barbatul

Ultima actualizare: 01-05-2014 07:01
CEO

Gurbaksh Chahal, CEO-ul unei companii din domeniul publicitatii, a fost concediat in urma unui scandal imens, acesta fiind acuzat ca si-a batut iubita.

Chahal a primit vestea concedierii la doar cateva ore dupa ce a scris pe blog ca nu si-a lovit partenera si ca aceasta avea relatii intime contracost cu alte persoane, motiv pentru care si-a pierdut cumpatul, potrivit Business Insider.

Acesta a explicat ca, in ciuda nervilor, nu si-a lovit iubita si ca el a fost cel agresat de catre politisti.

"In acest moment, sunt foarte multi oameni care vor sa scape de mine. Primesc amenintari cu moartea si injurii indreptate nu doar impotriva faptelor de care sunt acuzat, ci si impotriva etniei sau sexului meu. Multi si-ar dori sa ma linseze din cauza originii mele, nu a acuzatiilor.

Stiu ca nu pot schimba parerea celor care ma urasc fara motiv, dar sper ca altii vor fi mai deschisi si-mi vor da ocazia sa-mi spun propria versiune. Vreau sa precizez de la inceput ca urasc violenta de orice fel, in special cea indreptata impotriva femeilor. Am creat o fundatie special pentru combaterea violentei.

Am fost acuzat de violenta domestica. Procurorii au renuntat la toate acuzatiile, iar Procurorul General a recunoscut ca nu are un dovezi impotriva mea si mi-a fost oferita posibilitatea de a pleda vinovat de un delict minor. Am acceptat asta pentru ca m-am gandit la companie, la angajati, la clienti.

As fi putut sa lupt inca un an impotriva acuzatiilor care mi s-au adus, lucru pe care imi doream sa-l fac de dragul familiei mele. As fi putut sa castig, acuzatiile politistilor erau exagerate. Recunosc ca am fost impulsiv, insa este o diferenta intre un temperament vulcanic si violenta domestica.

Am ajuns in aceasta situatie cand am descoperit ca prietena mea facea sex neprotejat pe bani cu alte persoane. (Ea a marturisit acest lucru politistilor). Cand am aflat asta, m-am certat cu ea. A sunat la politie dupa ce am amenintat-o ca ii voi spune tatalui ei ce face. Dar, in niciun caz, nu am lovit-o de 117 ori si nu am ranit-o in niciun fel. Filmarea prezentata drept dovada nu spune nimic", a scris pe blog Chahal.

Barbatul a avut 45 de capete de acuzare la proces, insa procurorii au renuntat la toate acuzatiile. De asemenea, filmarea evocata de Chahal nu a fost considerata admisibila de judecatori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO