Cele mai sigure slujbe pe timp de criza sunt cele funerare!


Ultimul update: Miercuri 03 Octombrie 2012 10:31
Data publicarii: Sambata 21 Martie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe

Specialistii americani spun ca au gasit cele mai stabile domenii de activitate pe timp de criza. Astfel, printre slujbele sigure sunt cele din domeniul medical, educational si funerar.


Fie ca au fost deja concediati sau se intreaba cu groaza daca vor fi dati afara in curand, tot mai multi americani se gandesc sa isi schimbe domeniul de activitate. Iar cel funerar nu este unul de dat la o parte.

Profesori, terapeuti, asistenti medicali sau farmacisti sunt alte profesii de care oamenii nu se vor putea lipsi, oricat de dura va fi recesiunea. Se vede si din numarul tot mai mare de inscrieri la cursuri de specializare in aceste arii. De exemplu, Colegiul de Asistente din New York a inregistrat deja cu 66% mai multe aplicatii fata de anul trecut.

Se pare ca femeile ar avea un avantaj, cand vine vorba de perioade de declin economic. Din 4 milioane de americani care au ramas fara slujba de la debutul recesiunii, 78% sunt barbati.

Tocmai de aceea, psihologii avertizeaza ca pierderea locului de munca ii poate afecta mai tare pe barbati decat pe femei.
 

Criza pune frana la cumparaturi! Mai bine reparam decat sa cumparam!
Criza financiara reduce pretul la electronice
Solutii de criza: agentiile de turism promoveaza turismul in rate
VIDEO PROTVPLUS.RO