Cazul uluitor al prezentatorului TV care si-a inscenat moartea pentru a scapa de inchisoare si a fost prins dupa 17 ani

29-05-2016 13:24

Roberto Saenz de Heredia

Un fost prezentator TV australian, care si-a inscenat moartea pentru a scapa de puscarie in urma unei acuzatii de tentativa de omor, a fost prins dupa 17 ani, la Londra.

Roberto Saenz de Heredia, acum de 47 de ani, prezentator la un canal TV comercial, a fugit din Australia in 1999, dupa ce a fost inculpat oficial intr-un caz rasunator. El a pus o bomba in apartamentul in care locuiau modelul Simone Farrow si iubitul acesteia, Brett Boyd, relateaza Sunday Telegraph.

In urma exploziei, Boyd a fost grav ranit.

Se pare ca intre cei trei au aparut neintelegeri legate de o suma mare de bani, iar Heredia a vrut sa se razbune. Cand a aflat ca risca sa-si petreaca foarte multi ani dupa gratii, el si-a inscenat moartea.

Masina lui, plina de sange la interior, a fost gasita abandonata pe un drum laturalnic. Anchetatorii au presupus ca a fost ucis, chiar daca nu au gasit cadavrul.

Heredia s-a aflat in tot acest timp in Spania, sub identitate falsa, unde a lucrat ca operator de schimb valutar. In urma cu patru ani, au aparut primele indicii ca el ar fi in viata. Heredia a fost arestat la Londra, unde ajunsese pentru a-si vizita mama si sora.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO