Cazul ei zguduie intreaga lume. Motivul pentru care o femeie din Indonezia a fost biciuita, in piata publica, pana a lesinat

Dată publicare: 29-12-2015 16:33
Dată actualizare: 01-01-2016 10:55


femeie musulmana - Shutterstock

Cazul unei femei din Indonezia a zguduit intreaga lume, dupa ce aceasta a fost biciuita in piata publica dupa ce a fost acuzata ca aduce jigniri legii islamice "Sharia".

Sute de oameni s-au adunat in fata unei moschee din Indonezia, dupa ce au auzit tipetele de agonie ale unei femei care era pedepsita pentru ca "era foarte apropiata de un barbat cu care nu era casatorita", scrie Daily Mail.

Nur Elita, in varsta de 20 de ani, a fost tarata prin multime in fata unei moschee din Banda Aceh pentru ca incalcat regulile islamice stricte din zona. Mai mult, multimea aplauda gestul plind de cruzime. Femeia a fost pedepsita pentru ca a facut gesturi tandre fata de un alt coleg de facultate, in public, fara sa fie casatoriti.

Conform legii sharia, barbatii si femeile care nu sunt casatoriti nu au voie sa aiba un comportament afectuos unul fata de celalalt si sunt pedepsiti prin biciuire in public.

Dupa ce a fost adusa in mijlocul multimii, femeia a fost fortata sa ingenuncheze, in timp ce un barbat mascat a biciuit-o in repetate randuri.

Dupa mai multe batai cu biciul, la finalul pedepsei, femeia a lesinat de durere si a fost dusa cu ambulanta la spital. Nici barbatul cu care era aceasta nu a scapat de o pedepasa dura si a fost si el biciuit.

Calaii au dat drept exemplu cazul lor pentru toti cei care vor incalca legile. "Asta e o lectie pentru toti cei care nu respecta legile".

 

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO