Caz șocant în Marea Britanie. Adolescentă violată, bătută și arsă

Ultima actualizare: 21-05-2020 21:04
abuz marea britanie
Facebook.com

O adolescentă din Anglia susține că a fost forțată să întrețină relații sexuale cu membrii unei găști. Ea spune că a fost bătută, arsă și drogată, scrie Daily Mail.

Fata a făcut plângere la poliție și a prezentat poze cu vânătâi și arsuri. Agenții din Cumbria au confirmat că investighează un caz de abuz sexual.

Tânăra spune că a fost agresată de membrii unei găști asiatice, care o ținea captivă de mai mulți ani, pentru că a refuzat să ia parte la petreceri unde alte fete erau abuzate în mod constant.

Ea a precizat într-o postare pe o rețea socială că a fost luată într-o mașină și dusă la o adresă, unde a fost violată de trei bărbați.

”Nu sunt singura care a trecut prin așa ceva”

 

”După aceea m-au bătut, pentru că le eram datoare. Nu luasem parte la acele petreceri timp de peste șapte săptămâni din cauza pandemiei de coronavirus”, a mai afirmat ea. Agresorii ar fi tăiat-o la un deget și ar fi amenințat-o cu moartea.

Fata spune că în ultimii ani a fost agresată de membrii găștii în diverse orașe din Marea Britanie.

”Nu sunt singura care trece prin așa ceva. Aș vrea să le dau numele, dar este o anchetă în curs. Sunt mai mulți bărbați din Pakistan, dar sunt și localnici în bandă. Unii sunt patroni de firme. Am noroc că mai sunt în viață”, a mai spus ea.

Găștile asiatice, o problemă în Marea Britanie

 

Găștile de bărbați sosiți în special din sudul Asiei sunt o problemă majoră în Marea Britanie. În Manchester, autoritățile locale au fost acuzate într-un raport, făcut public în ianuarie, că nu au acționat timp de 15 ani, deși au avut informații concrete, scrie Fox News.

Aproape o sută de persoane foloseau restaurante drept paravan pentru a răpi și abuza copii cu vârste cuprinse între 11 și 17 ani. Agresorii acționau în special în apropierea orfelinatelor și a centrelor de ajutor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO