Camioane pline cu cadavre descoperite în New York. "Trecătorii au văzut scurgeri"

Ultima actualizare: 02-05-2020 12:10
camion
Twitter

Zeci de cadavre au fost descoperite în camioane frigorifice în New York, după ce mai mulți oameni s-au plâns de mirosul din zonă.

O casă funerară din Brooklyn a închiriat mai multe camioane frigorifice și a depozitat aproximativ 50 de cadavre în ele, pentru că depozitul frigorific al casei funerare s-ar fi stricat, potrivit BBC.

După ce poliția a izolat zona, mai mulți muncitori în costume de protecție au mutat cadavrele.

Nu este clar dacă respectivele cadavre erau victime ale pandemiei de coronavirus, dar autoritățile și casele funerare sunt într-o situație foarte dificilă din cauza numărului mare de morți din statul New York, unde au murit peste 18.000 de oameni.

Statele Unite au raportat peste 1 milion de cazuri de COVID-19, mai multe decât orice altă țară de pe glob.

"Aveau cadavre în autoutilitare și în camioane, erau puse unele peste altele în saci, toate mașinile erau pline",  a declarat proprietarul clădirii alăturate pentru New York Times.

Eric Adams, oficial local, a spus că alerta a fost dată de "trecătorii care au văzut scurgeri și au simțit un miros puternic venind din camion".

Casele funerare sunt obligate să păstreze cadavrele în condiții speciale pentru a preveni infecțiile, până când ele sunt îngropate sau arse.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO