Cainele care a ajuns vedeta dupa ce si-a salvat stapanii dintr-un incendiu, in miezul noptii. "Ne simtim norocosi"

Ultima actualizare: 20-10-2016 05:35

Un caine din Statele Unite este supranumit erou in orasul sau dupa ce a luat o decizie pe viata si pe moarte. Ghemul de blana si-a trezit stapanii din somn, dupa ce casa lor luase foc.
 

Cei doi barbati au apucat sa iasa afara cu cainele si pisica, inainte ca locuinta sa devina scrum. Catelul a reactionat intocmai ca un membru al familiei, unul extrem de grijuliu!

"A intrat in camera noastra si a inceput sa latre, ceea ce este anormal in timpul noptii. Ne-am trezit si am vazut flacarile."

Oamenii au iesit in fuga din casa. In urma lor, s-a dezlantuit infernul. Flacarile care izbucnisera in garaj s-au extins si au cuprins rapid si locuinta.

"L-am auzit cand a strigat ca este incendiu. Eu am luat pisica, iar el luase deja cainele. Am iesit si am realizat ca nu mai putem face nimic."

Pompierii au stins focul in cateva zeci de minute. Din locuinta nu a mai ramas nimic, iar pierderile se ridica la aproximativ 600 de mii de dolari.

"Te poti gandi la toate lucrurile pe care le-ai pierdut, dar am reusit sa iesim din casa, suntem toti in siguranta. Orice altceva poate fi inlocuit sau construit, asa ca ne simtim norocosi."

Cainele care le-a salvat viata a ajuns vedeta in oras.

Cei doi barbati si animalele lor de companie locuiesc acum in casa vecinilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO