Cadavrul mumificat al unui german, descoperit in iaht, in largul coastelor filipineze. Cand a fost vazut in viata ultima data

Ultima actualizare: 03-03-2016 07:12
Manfred Fritz Bajorat

Trupul mumificat al unui cetatean german a fost descoperit in iahtul sau care plutea in deriva in largul coastelor filipineze.

Manfred Fritz Bajorat, 59 de ani, a fost gasit de doi pescari la bordul iahtului sau, in Oceanul Pacific, in largul coastelor orasului Barobo, in Surigao del Sur. Cadavrul sau era langa statia radio, aratand de parca barbatul ar fi incercat sa cheme ajutoare cand l-a surprins moartea, relateaza Daily Mail.

Christopher Rivas, 23 de ani, rezident in Barobo, pescuia impreuna cu un prieten la 40 de mile in larg cand a vazut iahtul. Acesta suferise cateva avarii, semn ca fusese surprins de furtuna.

Iahtul, numit SAYO, calatorise in jurul lumii in ultimii 20 de ani. In interiorul cabinei, in mare parte inundata cu apa, au fost gasite albume foto, haine si resturi de mancare.

Deocamdata, nu se stie cand a murit Manfred, el fiind identificat datorita documentelor de la bord, si nici nu se stie care este cauza decesului. Un prieten a declarat pentru BILD ca a vorbit ultima data cu el pe Facebook, anul trecut, in luna februarie, de ziua lui.

Se pare ca trupul lui s-a pastrat bine datorita aerului sarat si a vantului de pe ocean. Politia incearca acum sa refaca ultima lui calatorie si sa identifice persoanele care l-au vazut ultima data.

Manfred s-a despartit de sotie in 2008. Si aceasta a calatorit cu el in jurul lumii, dar, dupa divort, a plecat in tara, unde a murit de cancer dupa ceva timp.

Dr. Mark Benecke, criminolog, a declarat pentru BILD: "Dupa pozitia corpului, pare ca a murit subit, cel mai probabil, din cauza unui stop cardiac."

Ambasada Germaniei din Manila incearca sa-i gaseasca rudele in tara. Se pare ca Manfred are o fiica - Nina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO