Ca sa protejeze mediul, GOOGLE a adus 200 de capre sa tunda gazonul! VIDEO


Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 16:51
Data publicarii: Vineri 16 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Ca si anul trecut, celebra companie Google a inchiriat si acum 200 de capre, ca sa rezolve problema gazonului care a crescut prea mult in fata sediului din Mountain View, California. In felul acesta, oficialii Google vor sa arate ca protejeaza mediul.

 

Conform blogului oficial Google, oficialii companiei au ales si acum sa foloseasca animalele, in locul unor masinarii poluante. Ei spun insa ca la capitolul cheltuieli, inchirierea celor peste 200 de capre costa la fel de mult ca si varianta folosirii unor aparate de tuns iarba.

 In schimb, avantajele aduse mediului sunt mult mai importante: caprele nu polueaza cu emisii de carbon, poluarea fonica este zero, iar fertilizarea pasunilor este naturala.

"Stati linistiti", mai spun oficialii Google, "nu ne aruncam inca in afaceri cu capre, dar intre timp ne mai distram putin cu noii nostri colegi."

Actiunea Google nu este una noua. La fel a procedat si in anul 2009, cand compania a fost acuzata de organizatia pentru protectia animalelor, PETA, ca a incalcat drepturile..caprelor. Asociatia respectiva era ingrijorata atunci din cauza conditiilor de transport a animalelor, precum si in privinta asigurarii adapostului acestora.

Sursa: Pro TV

Tags: capre, google, mediu,

VIDEO PROTVPLUS.RO