Bazar monden! Andreea Balan, Inna, Bote, Pamela, Ronaldo si Tila Tequila!

×
Codul embed a fost copiat

Andreea Balan il trimite pe Keo la cratita, Inna s-a imprietenit cu Van Damme, iar Pamela, Demi si Catherine arata de milioane, desi au peste 40 de ani. Vedetele nu ne lasa sa ne odihnim 24 de ore din 24, 7 zile din 7!

Andreea Balan ne-a dezvaluit ca nu prea se poate lauda cu calitati de bucatareasa. Blonda e de patru ani cu Keo si au stabilit ca ea e cea care face piata, iar el e cel care sta la cratita. Iar pe masa lor sta des mancare cu origini asiatice, in special curry-ul thailandez.

Daca va intrebati ce mai fac baietii de la O-Zone, aflati ca sunt bine. Dan Balan si Arsenie stau mai mult la Chisinau, in timp ce Radu Sarbu s-a mutat de tot la Bucuresti, unde are sotie si copil. Radu are acum grija de alte proiecte, se pregateste si el de cantat si ne-a declarat in exclusivitate ca nu mai pastreaza legatura cu fostii colegi si nu ar mai canta in O-Zone, nici macar pentru bani. Oare pentru un milion de dolari s-ar ingropa securea razboiului?!

Inna, o stiti, cea cu engleza aproximativa, si-a facut prieteni celebri. In culisele unui concert pe care l-a sustinut intr-un club din Ucraina, domnita s-a trezit cu unul dintre idolii copilariei sale. La 50 de ani, cu muschii intacti, Jean Claude Van Damme a ridicat-o in brate pe romanca, precum un fulg.

A fost saptamana in care am aflat si care sunt primii parteneri de platou pentru Radu Valcan, in noul proiect pentru Acasa TV. Radu o va avea ca iubita pe micul ecran pe Madalina Draghici, model international. Diana Dumitrescu, fosta Regina si Polixenia, va fi… fata rea.

In sfera cuplurilor mondene a fost ceva agitatie si saptamana aceasta. Adelina, inca Varciu, ne-a luat pe toti prin surprindere si, precum intr-o telenovela, am aflat ca e gravida, dar ca nu poate sa pastreze copilul, pentru ca are o sarcina extrauterina. Divortul e inca pe rol.

Citește și
Kim si Ronaldo
Un fleac. S-au combinat. Cristiano Ronaldo, derby cu Kim Kardashian
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Catalin Botezatu a reafirmat mesajul pe care il transmite deja de cateva sapatmani, desi multi spera ca se va razgandi. Designerul nu o mai vrea pe Bianca, despre care crede ca joaca teatru, dar nici nu stie daca va mai avea prea curand parte de iubire.

Pe plan extern a fost saptamana doamnelor ceva mai trecute, dar care inca pac furori. Pamela Anderson, de exemplu, ne-a aratat ce bine stie sa faca spagatul, la aproape 43 de ani. Catherine Zeta-Jones, cu acelasi prefix, s-a aratat dezbracata prin reviste si le-a facut pe multe invidioase si pe multi sa le sclipeasca ochii. N-am uitat-o nici pe Demi Moore, care, la 47 de ani, ne-a dezvaluit ca secretul tineretii ei este sexul. Mult sex, practicat cu sotiorul Ashton Kutcher.

Cuplul saptamanii, fierbinte rau, e format din Cristiano Ronaldo si Kim Kardashian. Fotbalistul si starleta au petrecut clipe frumoase la un restaurant de lux din Madrid, iar sarutarile si pipaielile s-au prelungit la el acasa, unde domnita a zabovit vreo patru ore. Domnului ii plac celebritatile, iar acum vreo jumatate de an, o seara nebuna in club a fost urmata de cateva ceasuri bune petrecute de Ronaldo la Paris Hilton acasa.

Nici Paris nu a stat saptamana aceasta. Dupa ce s-a despartit de logodnic, blonda s-a impacat cu un membru foarte important al familiei. Tataie Hilton e cu banii clanului si o cam neglijase in ultima vreme pe nepoata, pentru ca zicea ca ii face de ras.

Cu Tila Tequila ne-a obisnuit in ultima vreme sa ne arate cat se poate de multe parti anatomice, dar de la Ricky Martin nu prea ne-am fi asteptat! Dupa ce s-a dezbracat de secrete, cantaretul s-a dezbracat si de haine, pentru un clip de promovare a noului sau turneu.

Imaginile saptamanii sunt cele cu Britney Spears si cu Wentworth Miller. Brit s-a lasat cam mult retusata in Photoshop, iar diferentele sunt mai mult decat evidente. Actorul care l-a interpretat pe Michael Scofield in serialul “Prison Break” e acum doar o umbra a celui care a fost. Domnul a pus cam 15 kilograme si e de nerecunoscut.
 
Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Demi Moore: Fac mult sex ca sa ma mentin tanara!
Demi Moore: Fac mult sex ca sa ma mentin tanara!

Are 47 de ani, dar inca mai e o mica obraznicatura in pat, iar secretul ei cel mai cel e ca atunci cand il prinde pe sotiorul Aston, nu il mai lasa sa plece din dormitor prea curand.

Un fleac. S-au combinat. Cristiano Ronaldo, derby cu Kim Kardashian
Un fleac. S-au combinat. Cristiano Ronaldo, derby cu Kim Kardashian

Barfa zilei e fierbinte rau! Kim era in vizita la Madrid. Numai ca domnita nu s-a dus doar la shopping, iar paparazzii au fost pana si ei surprinsi sa o pozeze la casa celui mai scump jucator de fotbal.

Botezatu: Bianca face parte din trecutul meu! Nu stiu ce va fi in viitor
Botezatu: Bianca face parte din trecutul meu! Nu stiu ce va fi in viitor

Invitat la Happy Hour, impreuna cu partenera sa de dans, Catalin Botezatu a marturisit ca asa zisele lui probleme de sanatate au fost mai mult probleme emotionale cauzate de ceea ce s-a intamplat in viata sa personala.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.