Bradul de Craciun din Rockefeller, NY, a fost impodobit miercuri seara. Mariah Carey, Lady Gaga si Tony Bennett, pe scena

Ultima actualizare: 07-12-2014 07:15

Cel mai faimos brad de Craciun, aflat in Rockefeller Center, din New York, a fost impodobit miercuri seara, intr-o atmosfera de sarbatoare.

Si la Casa Alba, prima doamna a Americii se mandreste cu un brad atat de mare, incat abia a incaput inauntru.

New York-ul intra cu adevarat in atmosfera sarbatorilor de iarna odata cu aprinderea luminitelor care impodobesc Bradul de Craciun la Rockefeeler Center, fara de care metropola americana e de neconceput la sfarsit de an.

E o traditie care a ajuns, deja, la episodul 82. Falnicul arbore dintr-o specie norvegiana, adus insa din Pennsylvania, e inalt de aproape 26 de metri si cantareste 13 tone.

Nu putea lipsi nici alaiul de staruri in concert. Spectacolul a fost deschis, miercuri seara, de Mariah Carey care a interpretat, intr-o varianta noua, hitul sau "All I Want for Christmas Is You". Lady Gaga, purtand o rochie alba, decoltata, demna de o Craiasa a zapezilor si Tony Bennett au cantat, in duet, "Winter Wonderland".

Si Casa Alba a fost "gatita" de Craciun. Decoratiunile impodobesc incaperile resedintei prezidentiale si 26 de brazi.

Unul, insa, este "oficial", dedicat celor care isi slujesc tara purtand uniforma militara. Are vreo sase metri si abia abia a incaput prin usa de la intrare.

"E atat de mare incat am fost nevoiti sa scoatem din tatani usile din fata, am scos usile cu totul ca sa-l aducem inauntru. Va inchipuiti asta?", a povestit Prima Doama a SUA, Michelle Obama.

Zeci de voluntari din diferite state americane, inclusiv copii de militari, au ajutat la impodobirea Casei Albe.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO