Barbatul care a fost condamnat la 200 de ani de inchisoare. Faptele ingrozitoare pentru care a fost gasit vinovat


Ultimul update: Marti 19 Aprilie 2016 07:04
Sursa: ktla.com
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2016 16:28
Categorie: Stiri externe
condamnat 200 de ani

Un american a primit o condamnare de 200 de ani de inchisoare dupa ce a supus unor chinuri ingrozitoare un copil de 18 luni.
 

Eric Devin Masters, fost angajat al pazei de coasta americane, a fost condamnat dupa ce a legat o fetita de pat, apoi a filmat momentul in care a violat-o si a urinat pe ea, relateaza ktla.com.

Totul s-a intamplat in Kentucky, SUA, in 2012, intr-o camera de gotel, acolo unde barbatul de 29 de ani a legat-o pe fetita de maini si de picioare, apoi a abuzat sexual de ea. El a trimis imaginile filmate unor alti pedofili, in schimbul unor alte clipuri cu abuzuri asupra copiilor. Barbatul a recunoscut ca a violat-o pe fetita de trei ori, in decursul a 8 zile.

Politistii au gasit imaginile compromitatoare in calculatorul barbatului in timp ce acesta era deja arestat pentru molestarea unei fete de 17 ani.

Masters, care a fost deja condamnat la 50 de ani luna trecuta, a sustinut ca este dependent de pornografia infantila si ca a fost si el victima a abuzului.

"Esti o persoana foarte rea si trebuie sa ne asiguram ca nu o sa mai ai niciodata voie in societate", a afirmat judecatorul de caz.
 

Sursa: ktla.com

VIDEO PROTVPLUS.RO