Atac terorist in Israel. Doi palestinieni inarmati cu topor si pistol au intrat intr-o sinagoga si au inceput sa loveasca

18-11-2014 08:20


Patru israelieni au fost ucisi marti dimineata intr-un atac armat la o sinagoga din Ierusalim de catre doi palestinieni care au fost ucisi prin impuscare de catre politisti.

"Doi teroristi au intrat in sinagoga din cartierul Har Nof. Ei au atacat cu toporul, cutitul si un pistol. Patru credinciosi au fost ucisi. Politisti veniti la fata locului au tras (focuri de arma) si i-au ucis pe cei doi teroristi", a declarat Luba Samri, o purtatoare de cuvant a politiei.

Anterior, un purtator de cuvant al serviciilor israeliene de securitate a declarat pentru postul militar de radio ca trei israelieni au fost raniti. Postul anunta ca cei doi atacatori palestinieni au fost ucisi.

Potrivit postului militar de radio, cei doi atacatori erau palestinieni si erau inarmati cu un topor, un cutit si un pistol. Ei au fost ucisi de fortele speciale israeliene.

Pe de alta parte, conform publicatiei Jerusalem Post, cel putin 4 oameni au murit in urma acestui atac terorist, iar alte 8 persoane sunt ranite, 4 fiind in stare grava.

Potrivit publicatiei Times of Israel, atacatorii au intrat in sinagoga si au inceput sa atace oamenii. De asemenea, ei au tras cu pistolul in multime, la intamplare.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO