Ancheta oficiala in Egipt, dupa ce un film pentru adulti in limba rusa a fost turnat chiar langa Piramide

Ultima actualizare: 26-12-2015 08:58
piramide

Noi tensiuni intre Rusia si Egipt, in urma unui incident bizar.

Autoritatile egiptene au demarat o ancheta dupa ce au descoperit ca un film pentru adulti vorbit in limba rusa a fost realizat la Gizeh, chiar langa Sfinx si piramide. Pelicula incepe cu momentul in care o tanara, identificata drept „Aurita”, o vedeta ucraineana a filmelor XXX, exploreaza intr-o zi insorita ruinele monumentelor inaltate de faraoni – insa caldura o determina sa scape rapid de haine.

Momentan, pe Internet circula doar un trailer al filmului, insa acesta a starnit deja indignare printre egipteni. Initial, un reprezentant al autoritatilor pentru patrimoniu de la Cairo a spus ca imaginile au fost filmate in alta parte si momentate cu cadre de la piramide, insa ulterior Ministrul egiptean al Antichitatilor, Mahmud al–Damaty, a confirmat ca scenele au fost turnate la Gizeh, chiar langa monumentele inaltate de faraoni.

Al-Damaty a declarat ca este vorba despre „o incalcare a legii”. Procurorii ancheteaza acum conditiile in care a fost posibila realizarea unui film pentru adulti langa cel mai faimos monument al Egiptului.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO