Alerta cu bomba falsa in aeroportul din Madrid. Mesajul infipt cu un cutit, gasit la bord un echipaj al Saudi Airlines

Ultima actualizare: 07-02-2016 07:01
Saudi Airlines

Alerta generala pe aeroportul Bajaras din Madrid, la cererea comandantului unui zbor al companiei Saudi Airlines, care se pregatea sa decoleze spre Riad.
 

UPDATE 17:00 Un purtator de cuvant al companiei aeriene a spus ca amenintarea a fost falsa, iar angajatii au respectat toate formalitatile necesare de verificare. "Este o alta farsa la care sunt supuse companiile aeriene", a spus acesta, potrivit Reuters.

UPDATE 14:53  Garda Civila a confirmat ca echipajul avionului a gasit un bilet scris in engleza, infipt cu un cutit la bordul aeronavei. "Este o bomba la bord" - este mesajul care i-a alertat pe piloti si pe insotitorii de zbor care au informat apoi autoritatile.

Pasagerii zborului SV226 de la Madrid spre Riad au fost debarcati, iar pe aeroportul din capitala spaniola a fost instituita stare de alerta, relateaza France Presse.

"Alerta generala semnifica faptul ca fortele de securitate si serviciile de salvare sunt mobilizate. Zborul a fost izolat si pasagerii debarcati", a precizat purtatorul de cuvant al aeroportului.

Motivul pentru ridicarea nivelului de alerta nu a fost precizat de catre reprezentantul aeroportului, insa cotidianul El Pais scrie ca pilotul avionului a dat alarma dupa ce a observat un mesaj care citea: "bomba".

Amenintarea cu bomba este si motivul invocat de AirLive.net.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO