A scapat cu viata dintr-un avion care a luat foc in Dubai, iar dupa cateva zile a aflat ca este milionar. "E un miracol"


Ultimul update: Duminica 14 August 2016 06:58
Data publicarii: Joi 11 August 2016 07:44
Categorie: Stiri externe

Cineva acolo sus pare sa aiba mare grija de un indian, care lucreaza la un show-room auto din Dubai. Omul a scapat cu bine din Boeingul care a luat foc dupa o aterizare fortata, pe aeroportul din capitala emiratului, pe 3 august.

Apoi norocul i-a suras din nou si a castigat un milion de dolari la loto.

Duminica, Mohammed Basheer a aflat ca a devenit milionar. Cu cateva zile inainte, pe 3 august, trecea printr-o spaima teribila, alaturi de 300 de oameni aflati in Boeingul care a luat foc, dupa o aterizare fortata, pe aeroportul din Dubai. Ca si ceilati pasageri si membri ai echipajului, Mohammed a scapat teafar.

Mohammed Basheer"Da, am fost in avionul acela atunci. Chiar e un miracol, va spun ca e un miracol ca am scapat cu viata."

Dar norocul nu se terminase pentru Mohammed.

Dupa o saptamana, a plecat spre India. Ca de fiecare data, inainte de a decola spre tara natala, a cumparat un bilet la loto de pe aeroportul din Dubai. De 17 ori a a procedat asa, dupa cum a marturisti intr-un interviu

Mohammed Basheer: "Dupa pranz, cand ma intorceam, m-au chemat cei de la loterie ca sa ma anunte ca sunt castigator, ca am castigat un milion. Le-am spus sa nu rada de mine, pentru ca de vreo 16 -17 ori am sperat degeaba ca am tras lozul cel mare".

Mohammed Basheer are 61 de ani si urma sa iasa la pensie dupa ce a muncit 36 de ani ca angajat la dealerul auto din Dubai. Dar sefii lui l-au convins sa mai stea un an.

VIDEO PROTVPLUS.RO