A murit cântăreţul de muzică country Kenny Rogers


Ultimul update: Sambata 21 Martie 2020 10:52
Data publicarii: Sambata 21 Martie 2020 09:06
Categorie: Stiri externe
kenny rogers

Cântăreţul de muzică country Kenny Rogers a murit la vârsta de 81 de ani, a informat sâmbătă  familia acestuia.

Acesta „a murit în pace acasă, din cauze naturale, înconjurat de familie”, se precizeză într-un mesaj publicat pe pagina acestuia de Facebook.

Ca urmare a măsurilor luate din cauza pandemiei Covid-19, familia a anunţat că va avea loc doar o mică ceremonie religioasă, urmând ca Rogers fie omagiat la o dată ulterioară.

Kenneth Ray „Kenny” Rogers, născut pe 21 august 1938, este un cântăreţ, compozitor, textier, actor şi producător muzical american. El a devenit cunoscut prin colaborările sale cu Dolly Parton şi datorită apariţiilor sale în filme şi programe de televiziune, precum „The Muppet Show”.

 Într-o carieră de aproape şase decenii, a lansat numeroase piese de mare succes, aparţinând nu doar genului country, ci şi altor stiluri muzicale, care s-au clasat în fruntea topurilor americane.

Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de copii pe plan mondial, iar artistul american a fost recompensat cu numeroase distincţii şi recompense, inclusiv Grammy, American Music Awards şi Country Music Awards.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO