300 de politisti germani au fost trimisi acasa dupa ce s-au imbatat si-au intretinut relatii sexuale in public. Ce risca

Ultima actualizare: 02-07-2017 07:41

Politia din Germania este zguduita de un scandal imens, inainte de inceperea summitului G-20. 300 de politisti, mobilizati sa vegheze la securitatea evenimentului, au fost trimisi acasa dupa ce s-au imbatat si s-au iubit intre ei in vazul lumii.

Toti agentii implicati vor fi anchetati disciplinar si risca pedepse aspre. Cei trei sute de politisti din Berlin au fost cazati intr-un cartier de la marginea orasului Hamburg. Simtindu-se poate feriti de ochii lumii, si-au facut de cap.

Thomas Neuendorf, purtatorul de cuvant al poltiei din Berlin: "Au dat-o serios in bara. A fost atat de rau incat politia din Hamburg i-a trimis inapoi la Berlin."

La scurt timp dupa ce au ajuns la destinatie, au organizat o petrecere cu bautura si dansuri pe mese.

Thomas Neuendorf, purtatorul de cuvant al politiei din Berlin: "Din cate am aflat, au fost filmati urinand in grup pe un gard, au intretinut relatii amoroase in public si o politista a fost zarita cum se juca cu pistolul in halat de baie. Aceste acuzatii nu doar ca sunt rusinoase, dar si pateaza imaginea politiei din Berlin."

Cei acuzati au avut si o explicatie pentru dezmatul general.

Thomas Neuendorf, purtatorul de cuvant al poltiei din Berlin: "Si-au justificat in parte comportamentul spunand ca nu aveau televizor si ca se plictiseau."

Presa din Germania a savurat incidentul, in timp ce politia din Berlin a incercat sa sa stinga "incendiul" cu umor. "In spatele uniformelor sunt niste fiinte umane." si "Da, am dat petrecere!" - a fost scris pe pagina oficiala de Facebook a politiei.

Dincolo de gluma 15 mii de politisti din Germania sunt mobilizati la Hamburg pentru summitul G20, care se desfasoara in conditii sporite de securitate din cauza amenintarilor teroriste si a manifestatiilor planuite impotriva reuniunii.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO