Un alt muzician a murit vineri in incendiul de la Clubul Colectiv. Costi Ignat era membru al trupei Monarchy Band

Dată publicare: 01-11-2015 16:25
Dată actualizare: 04-11-2015 00:15


Costi Ignat

Un alt muzician, Costi Ignat, un membru al Monarchy Band, a murit in incendiul de la clubul Colectiv

Costi Ignat fusese coleg cu Adrian Rugina la trupa Teuton, si acesta pierzandu-si viata ca un erou la Colectiv.

Costi Ignat, membru al trupei Monarchy Band, despre care se zvonea inca de sambata ca ar fi murit in incendiu, a aparut oficial pe lista persoanelor decedate, iar pe pagina acestuia de Facebook curg mesajele de sustinere din partea prietenilor si a cunoscutilor.

Institutul National de Cercetare pentru Sport scrie pe pagina de Facebook a acestuia: "Institutul National de Cercetare pentru Sport anunta cu durere trecerea in nefiinta, in evenimentul de vineri de la Clubul Colectiv, a dragului nostru coleg Constantin Ignat, un cercetator rebel care a pus pasiune in tot ceea ce a facut. Condoleante familiei".

Costi Ignat avea 40 de ani, a fost membru al formatiei Teuton si canta in trupa Monarchy Band. In trupa Teuton, el a fost coleg cu Adrian Rugina.

De asemenea, chitaristul Iulian Rob si basistul Marian Leusteanu, membri ai formatiei Monarchy, au fost raniti si ei in incendiul de la Clubul Colectiv. Apropiati ai acestora au scris pe Facebook ca, in vreme ce Iulian Rob "se lupta sa revina", Marian Leustean a suferit arsuri usoare.

Sursa foto: Facebook - Monarchy Band

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO