Serian si Sandy, grav ranite in incendiul de la Colectiv, s-au stins dupa o saptamana de chinuri. Mesajele prietenilor

Dată publicare: 09-11-2015 16:38
Dată actualizare: 12-11-2015 06:58


Degeaba ii mai striga parintii si prietenii pe Sandy, Ionut, Monica, Bogdan, Alex sau Vlad. Ei au plecat de acum intr-o calatorie nesfarsita.

Si-au luat de la viata, doar bilete ''dus'', necajiti de cata ignoranta au gasit aici pe pamant. Tinerii care s-au stins, in acest sfarsit de saptamana, au ajuns acasa, iar unii dintre ei au fost deja condusi pe ultimul drum.

"Daca intreaga lume ar fi oarba, cate persoane ai mai reusi sa impresionezi?" Asta isi intreba amicii Mavi Serian cu cateva zile inainte sa sfarseasca tragic. Multi ar vrea acum sa ii raspunda dar nu mai au cui.

Luni, nedrept de tanara, la doar 25 de ani, a fost inmormantata. Absolvise Facultatea de Limbi Straine, urma un masterat de Studii Culturale Britanice si lucra in Bucuresti la o multinationala.

Apropiatii povestesc ca a mers in clubul Colectiv impreuna cu o prietena care a scapat pentru ca in clipa in care a izbucnit incendiul ducea hainele la garderoba.

In seara aceasta ajunge acasa, la Brasov si Alexandra Radulescu, Sandy, cum o alintau prietenii. Fata mergea ziua la facultate iar seara era barmanita, la Colectiv.

"Nimeni pamantesc nu poate explica si raspunde la intrebarea "De ce??"... nimic nu poate alina in momentul asta pierderea" I-a scris tulburat un prieten pe Facebook. Timp de o saptamana, cat Sandy a luptat cu moartea, cei din jur au facut tot posibilul sa o ajute. Mai multi artisti au donat obiecte si chiar daca ea s-a stins vor sa organizeze o licitatie.

"Toti banii vor fi donati familiei iar in continuare vom strange fonduri si vom dona celor de la Colectiv", a spus Alexandru, un prieten al victimei.

Si familia Andrei Elena Toade se pregateste de inmormantare. Tanara avea 30 de ani si era din Bacau. Se mutase impreuna cu sora sa in capitala si lucra ca fotograf la un studio foto profesional. Erau impreuna vineri la concertul tupei ''Goodbye to Gravity.''

Tot in acest week-end negru ne-a parasit si Ionut Maior. Absolvent de Politehnica, Ionut avea 27 de ani. Si-a aparat sotia pe Livia de flacari si a acoperit-o cu trupul sau. In timpul liber Ionut era si basistul trupei rock "Bruma". La fel ca el in Colectiv erau multi alti artisti.

S-a grabit sa ne paraseasca si Ionut Popescu. Avea 32 de ani si a murit pe masa de operatie, la Spitalul de Arsi. N-a mai vrut sa stea mai ales ca iubita sa Monica a murit chiar in incendiu.

"Ionut ", dragule, nu te voi uita niciodata! Ai grija de Monica. Sper sa va gasiti linistea si sa va asezati impreuna in coltul vostru de rai cu muzica buna, de unde sa va amuzati pe seama noastra si a greselilor noastre." A scris Adrian Ciuplea, basistul trupei "Vita de vie!"


VIDEO PROTVPLUS.RO