Momente sfasietoare la IML, unde oamenii au venit sa identifice victimele: "Aseara aveam o fiica arhitect, azi, o hartie"

Dată publicare: 31-10-2015 13:59
Dată actualizare: 03-11-2015 02:13


Sunt momente sfasietoare la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici", unde vin tot mai multi oameni care ii cauta disperati pe cei dragi, rude sau prieteni.

Nu au reusit sa dea de ei in timpul noptii, stiau ca au fost la concert, iar dupa ce i-au cautat prin spitale, au venit cu inima stransa la IML, pentru identificarea victimelor.

De la primele ore ale diminetii, zeci de oameni au venit la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici" cu buletinul fratilor, copiilor, rudelor lor in mana, pentru a vedea daca ei sunt printre cei adusi aici pentru autopsie.

La un moment dat, la IML a sosit chiar si o ambulanta pentru a acorda ingrijiri medicale rudelor care nu au facut fata vestii ca unul dintre cei apropiati lor a decedat.

Un parinte aflat in fata la IML spunea ca vineri seara avea o fata arhitect, iar sambata avea in mana o hartie cu un numar - el a fost unul dintre cei care sambata a primit cumplita veste ca fiica lui de 34 de ani a decedat vineri seara in incendiul de la Clubul Colectiv.

La fel ca el sunt si altii care au ajuns la IML. Din ora in ora, reprezentantii IML ies in fata cladirii cu cate o lista in mana. Deocamdata, au anuntat primele zece persoane identificate, dar pe parcursul zilei de sambata spera sa fie identificare toate victimele.

Si la IML au fost chemate cadre suplimentare pentru a putea face fata anchetei.


VIDEO PROTVPLUS.RO