Pe zi ce trece este tot mai clar ca baietii de la ''Goodbye to Gravity'', erau ca o familie fericita. Fiecare dintre ei avea o cariera solida, iar rockul era punctul in care se intalneau.

Incepusera sa se bucure de succes, mai ales ca erau ascultati mult, si in strainatate. Pentru chitaristii Vlad Telea si Mihai Alexandru, muzica a amutit de acum. Ceilalti 3 colegi ai lor nu renunta la lupta si sunt sustinuti de fani, care le trimit gandurile lor bune, la spital.

In imaginile surprinse cu putin timp inainte de incendiul in care au pierit Vlad Telea si Mihai Alexandru - cei doi chitaristi ai trupei - apar in spatele scenei. N-au apucat sa iasa din capcana de foc. Numai cand se gandeste la asta, tatal lui Vlad se sufoca de suferinta.

Tatal lui Vlad Telea: "Este o alta viata, intram intr-o alta viata. Sotia lui a fost si ea in sala, sigur ca a fost in sala. Era in spate si a reusit sa iasa. Si pe el l-au scos spre sfarsit, era deja in stop respirator. A fost resuscitat de mai multe ori, l-au intubat, nu a putut fi salvat. Era una din pasiunile lui, era in culmea fericirii"

Desi titlul piesei pare ca ar avea o incarcatura negativa, versurile au de fapt un mesaj extrem puternic: ziua in care vom renunta la lupta, este ziua in care vom muri.

Fanii trupei spun ca melodia este de fapt un "strigat pentru ca noi toti sa ne trezim la realitate". Tinerii nu contenesc sa scrie pe Facebook mesaje de condoleante pentru Vlad Telea si Mihai Alexandru. Langa acesta din urma s-a stins si iubita sa, Catalina Ionita.

Oamenii se gandesc de asemenea si la cei care inca lupta pentru viata din spital.

Solistul trupei, Andrei Giaut, are 31 de ani si este la Spitalul Elias cu arsuri pe 45% din suprafata corpului. A fost operat, iar medicii sunt deocamdata rezervati.

Nicoleta Belean, cumnata solistului Andrei Galut : "Andrei iesise singur din club. Impreuna cu prietena lui au stiut sa spuna numere de telefon pe cine sa sune au stiut cum ii cheama pana la un moment dat substantele toxice si-au facut efectul si au intrat in coma si au lesinat. Era extrem de entuziasmat de faptul ca se lansa albumul. Toti isi investeau bani in acest album si tot timpul liber si toata pasiunea lor si-au pus-o in acest album."

Basistul Alex Pascu are 34 de ani. Prietena lui a scapat cu bine. El are arsuri pe 60% din suprafata corpului. Ai lui sunt innebuniti de griji. Tatal sau este medic, iar mama, Ana Pascu, vicepresedinte al Federatiei Internationale de Scrima. Si acum 10 ani s-au temut ca il vor pierde pe Alex dupa ce a fost calcat de masina.

Tobosarul Bogdan Lavinius este in stare critica la Spitalul de Arsi. Cei care-l cunosc s-au unit si au mers sa doneze sange pentru el.