Au murit in toaleta clubului Colectiv, tinandu-se de mana. Sfarsit de cosmar pentru Diana si Carmen, studente la Cibernetica

Dată publicare: 01-11-2015 19:13
Dată actualizare: 04-11-2015 00:15


Le-a prins moartea tinandu-se de mana. Erau atat de bune prietene incat cei care le stiau le vedeau mereu impreuna. Fete tinere, cu carte si cu un drum frumos inainte.

Cand le-au gasit ai lor, la morga, n-au mai recunocut nimic din ce stiau. Diana Enache si Carmen Oprita sunt doua dintre victimele pentru care sfarsitul a fost unul cu adevarat de cosmar. Vineri noaptea, n-au reusit sa treaca prin bariera de foc.

Diana Enache avea doar 25 de ani. Cand au gasit-o se tinea de mana cu prietena ei, Carmen Irina Oprita, cu un an mai mica. N-au mai avut cand sa fuga. Incendiul le-a prins in toaleta clubului. Fumul gros si caldura infernala le-au ucis. Cele doua fete erau colege de apartament si au mers impreuna la concertul rock din clubul Colectiv.

Sambata, Diana si Carmen erau date disparute. Cunoscutii le-au cautat in toate spitale si au cerut innebuniti ajutorul pe Facebook. Inca sperau ca sunt bine undeva. Insa orice speranta s-a spulberat. Nu apareau pe listele de la camera de garda. Erau pe cea de la medicina legala.

Duminica, familiile lor au fost supuse unei suferinte dincolo de cuvinte. Si asa strivite de durere au fost nevoie sa priveasca trupurile arse si se le recunoasca. Anchetatorii nu au putut stabili dinainte identitatile, pentru ca tinerele nu aveau acte. Diana va fi dusa la Campulung Muscel, iar Carmen, alintata de prieteni Karina, la Campina. Ambele se mutasera la Bucuresti ca sa studieze la cibernetica. Parintii o vor inmormanta pe Diana, in rochie de mireasa.

Pro Tv si Crucea Rosie declanseaza  o campanie de strangere de fonduri. Banii vor ajunge la toti cei in nevoie dupa incendiul devastator.

Conturile in care puteti dona:

Donatiile se pot realiza prin transfer bancar la unul dintre conturile deschise la BRD, agentia Piata Romana:

RO36BRDE410SV29647144100 LEI
DESCHIS LA BRD

RO22BRDE410SV18508914100 EUR
DESCHIS LA BRD

RO37BRDE410SV81385954100 USD
DESCHIS LA BRD

PENTRU DONATII DIN AFARA ROMANIEI
COD SWIFT BRDEROBU

Beneficiar: Crucea Rosie Romania


VIDEO PROTVPLUS.RO