Andre Rieu, in lacrimi la Colectiv. Artistul a facut un DVD special pentru Romania si va dona toti banii obtinuti victimelor

Ultima actualizare: 10-11-2015 07:01

Miscat de drama petrecuta in urma cu o saptamana si de suferinta atator parinti ai caror copiii sufera sau chiar au murit pe nedrept, Andre Rieu a venit sambata special in Romania.

Cunoscutul violonist s-a rugat la altarul de la Colectiv, a aprins o candela si chiar a plans. A promis ca va ajuta victimele prin intermediul muzicii sale.

Artistul a si ingenunchiat la locul unde sunt aprinse mii de lumanari in memoria tinerilor care si-au pierdut viata in incendiul devastator.

“Tot ce pot sa va ofer este muzica mea si sper ca asta va va ajuta si pe voi”, a spus celebrul violonist cu ochii in lacrimi, in fata altarului de la clubul Colectiv.

“Viata se compune din amintiri, iar romanii mi-au oferit atat de multe amintiri placute in cele doua saptamani in care am fost aici. Cand am auzit despre ceea ce s-a intamplat, singurul lucru la care m-am gandit a fost sa vin aici si sa plang alaturi de dumenavoastra”, a mai spus el.

Violonistul a promis ca va ajuta victimele prin intermediul muzicii sale. Mai ales ca in aceasta vara, peste 80 de mii de romani au fost prezenti la concertele sale. El a marturisit ca a facut un DVD special pentru Romania, iar banii obtinuti din vanzarile sale vor fi donate victimelor din Colectiv.

“Am facut un DVD cu concertele pe care le-am facut aici, tocmai l-am terminat, si vreau sa donez toti banii incasati familiilor. Sper ca multi oameni vor cumpara acele dvd-uri. Pot sa va ofer doar muzica mea si banii, sper ca asta va ajuta oamenii”, a mai spus el.

De asemenea, violonistul a promis ca va compune o piesa pentru a aduce un omagiu victimelor. Apoi, artistul s-a intors in Olanda, cu avionul personal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO