YouTube și Gmail ”au picat”. Serviciile Google nu au mai putut fi accesate în toată lumea

14-12-2020 19:44


google

Gigantul Google s-a confruntat luni cu probleme. Milioane de utilizatori din întreaga lume s-au plâns că nu au funcționat mai multe servicii, printre care YouTube și Gmail, dar și platformele folosite pentru munca și educația la distanță.

 

Și în România, profesorii nu au mai putut ține anumite cursuri. Gigantul american nu a anunțat deocamdată ce s-a întâmplat.

Acesta este mesajul pe care l-au citit luni mulți dintre cei care au încercat să-și acceseze e-mailul. Iar pe YouTube era afișat mesajul: "Ceva nu a mers bine".

În România asta înseamnă în jurul orei 14.00, când cele mai multe servicii Google au devenit indisponibile pentru majoritatea utilizatorilor.

Întâi în Europa și apoi la nivel global. Iar până s-a rezolvat a durat aproape 4 ore.

 

Google nu a anunțat ce anume a cauzat defecțiunea

 

Afectați de defecțiune au fost și cei care muncesc sau învață de la distanță. Google Clasroom și Google Meet sunt cele mai utilizate platforme din România pentru învățământul online.

După o oră, reprezentanții gigantului american au anunțat că "vom continua să depunem eforturi pentru stabilirea serviciilor pentru utilizatorii afectați. Vă rugăm să fiți siguri că fiabilitatea sistemului este o prioritate majoră la Google".

Responsabilii nu au făcut precizări legate de natura defecțiunii, așa că în acest moment nu se știe ce anume a provocat căderea masivă a serverelor Google.

 

Sursa: StirilePROTV

Tags: youtube, google,