Facebook are din nou probleme, într-o zi extrem de importantă pentru americani


Ultimul update: Joi 28 Noiembrie 2019 23:31
Data publicarii: Joi 28 Noiembrie 2019 21:02
Categorie: iLikeIT
Ziua Recunostintei

Facebook încearcă joi să rezolve problemele care împiedică de mai multe ore numeroşi utilizatori să folosească corect site-ul său de socializare şi platformele Messenger, Instagram şi WhatsApp, relatează AFP.

"Astăzi mai devreme o problemă la unul dintre sistemele noastre principale de programe a avut drept efect împiedicarea a numeroase persoane să acceseze aplicaţii ale Facebook", a declarat purtătorul de cuvânt al reţelei sociale.

"Am anchetat rapid, am început să restabilim accesul şi depunem eforturi acum pentru o restabilire completă. Ne pare rău pentru inconvenienţele provocate", a adăugat el, potrivit Agerpres.

Numeroşi utilizatori au relatat, de multe ori cu umor, despre problemele lor pe Twitter, cu hashtag-uri precum #Facebookdown şi #Instagramdown.

"Unde ne vom mai publica fotografiile cu prăjituri?", şi-a exprimat îngrijorarea o utilizatoare, referire la Ziua Recunoştinţei, care este sărbătorită joi de americani.

Potrivit site-ului Downdetector, care contabilizează problemele de funcţionare a diferitelor servicii de internet, utilizatorii tuturor platformelor Facebook s-au confruntat cu primele dificultăţi în jurul orei 13.45 GMT.

Cum se întâmplă frecvent în cazul acestui gen de probleme, diferitele regiuni ale lumii au fost afectate într-un mod aleatoriu.

Facebook revendică 2,45 miliarde de utilizatori activi lunari pe toate platformele sale, potrivit AFP.

Sursa: Agerpres